Home Redactie Partyreports Bloomingdale XXL Cd release, mixed by Franky Rizardo
Bloomingdale XXL Cd release, mixed by Franky Rizardo
bloom
Het is inmiddels alweer halverwege de zomer en dat betekent voor Bloomingdale Beach dat de vijfde editie van XXL een feit is. Het betreft een extra bijzondere editie, namelijk de jaarlijkse CD release! Op zondag 8 juli pakte Bloomingdale extra muzikaal uit, vele artiesten waren opgetrommeld om je het zomerse gevoel van de Bloomingdale CD te geven.
 
Bloomingdale CD 2012
In samenwerking met Defected in the House heeft Bloomingdale weer een unieke dubbel cd op de markt weten te brengen, en met succes! Op de eerste cd vindt je vooral bruisende club beats en de tweede cd geeft je het hoogzomerse gevoel. De beste tracks vliegen je om de oren. Ricky Rivaro, die de cd van 2011 gemixt heeft, droeg zijn muzikale skills over aan Franky Rizardo. Deze artiest staat ook bekend om zijn muzikaliteit en rolt als een bezetene door de dance scene. Met een rosé in je hand en het zonnetje in je gezicht kon je afgelopen zondag genieten van de aftrap.
Releaseparty
Vanaf 14:00 uur werd je bij Bloomingdale verwend door de beste deejays. De bedoeling was dat er twee area’s zouden zijn, maar door veel regenval was alleen de indoor beschikbaar. Wel was er gelegenheid om buiten te zitten. De sfeer was betoverend. Je kon merken dat iedereen gekomen was om het weekend op een fantastische manier af te sluiten. Rond de klok van 21:00 uur begon Franky Rizardo met zijn set om het publiek op te zwepen. Zijn cd, zijn muziek, je kon het voelen. De reacties van het publiek waren onbeschrijflijk. Zo vertelde Priscilla uit Rijswijk; ‘deze deejays weten waar ze het over hebben, hier wil ik vaker bij zijn!’ Ook Jordy uit Amsterdam bevestigde dit; ‘dit is tot nu toe het hoogtepunt van alle XXL edities! Volgende week ben ik er weer bij.’
Het was inderdaad waar, het publiek genoot volop. De goedgeklede mensen konden zich tot 23:45 laten vermaken door de deejays en entertainers. De schommels met sexy danseressen maakte het plaatje compleet. Michael Mendoza en Luciën Foort wisten ook de goede snaar te pakken. Wat een editie, wat een sfeer, het kan niet meer stuk voor Bloomingdale.
De releaseparty van de zomerse Bloomingdale CD 2012 is succes, en wat voor één!!
Linda van der Mespel

Share/Save/Bookmark