Home Redactie Partyreports Releaseparty ISOS 10 in Grotesque
Releaseparty ISOS 10 in Grotesque

aussieMet de succesvolle, negende voorganger uit de serie nog vers in het geheugen, kondigt Richard Durand de release aan van “In Search Of Sunrise 10 - Australia”. De nieuwe dubbele mixcompilatie wordt ondersteund met een uitgebreide wereldtour; daarnaast zal er op zaterdag 19 mei een exclusieve releaseparty plaatsvinden bij Grotesque, Central Studios in Utrecht.

 

 

De succesvolle In Search Of Sunrise serie, waarvan wereldwijd miljoenen exemplaren over de toonbank zijn gegaan, is met de voortzetting door Richard Durand van nieuwe energie voorzien. Op eigen wijze, met volle overgave en op een manier die door de volledige trance scene enthousiast is omarmd, wist hij zich de serie volledig eigen te maken. Met de release van “In Search Of Sunrise 10 - Australia” houdt Richard de traditie in ere om de mixcompilatie na India en Zuid-Afrika weer aan een tot de verbeelding sprekende locatie te koppelen: "Australië is voor mij absoluut één van de mooiste landen ter wereld. Ik tour er niet voor niets twee keer per jaar. Het land en de mensen daar geven me veel positieve energie. Deel 10 van In Search of Sunrise is echt bedoeld als een eerbetoon aan dit prachtige land", aldus Durand zelf.

World tour
De officiële releaseparty van “In Search Of Sunrise 10 - Australia”, toch zeker een jubileum te noemen, vormt ook meteen de exclusieve kick-off van Richard Durand’s wereldtour en zal 19 mei aanstaande plaatsvinden onder de vleugels van Grotesque in Central Studios, Utrecht. Na het enorme succes van vorig jaar, toen Richard Durand de Oceandiva en haar gasten met zijn drie uur durende set in hoger sferen bracht, is hij vastbesloten er een nog groter feest van te maken. Naast gastheer Durand treden diverse toppers op en de line-up krijgt extra allure met 'special guest' Simon Patterson uit Engeland. Naast Alex O'Rion, de vaste waarde binnen het ISOS concept en natuurlijk de resident DJ’s van Grotesque RAM en Artento Divini, kan men ook genieten van het Duitse duo Kyau & Albert. Het zal ongetwijfeld weer een zinderende Grotesque van formaat worden.

Tickets
Tickets zijn inmiddels beschikbaar en gezien de snelheid waarmee ze de deur uitvliegen zal de kick-off van Richard Durand’s “In Search of Sunrise 10, Australia” wereldtour met een uitverkochte editie op Grotesque van start gaan! Zorg dat je er bij bent!

Kijk ook op: www.facebook.com/events/181991648572601www.richarddurand.com | www.blackholerecordings.com

Share/Save/Bookmark