Home Redactie Partyreports A State Of Trance 550– Invasion, Den Bosch
A State Of Trance 550– Invasion, Den Bosch
DJIkU2

Op zaterdag 31 maart vond er het grootste indoor trance festival van de wereld plaats in de Brabanthallen, A State Of Trance 550. Met een wereldtour die onder meer langs Londen, Moskou  en Miami ging, zette Armin van Buuren de hele wereld op z’n kop. Mede daardoor won de Brabander  vorige week de International Dance Music Award voor ‘best global dj’.
Het absolute hoogtepunt vond plaats in Den Bosch waar de tour eindigde met een spectaculair slot. Er stonden dan ook heel wat dj’s op het programma. Naast Armin van Buuren zelf zijn er op ASOT550 nog optreden van onder andere Ferry Corsten, Markus Schulz, CosmicGate, John O’Callaghan, Sied van Riel en nog vele anderen. Tientallen artiesten stonden verspreid over 5 podia.

Nieuw concept
Armin van Buuren heeft dit jaar een experiment op de kaart gezet. Om de vrouwelijke dj’s meer te promoten is er dit jaar A State Of Pink, een podium waar de vrouwelijke dj’s de overhand hadden. Armin laat hier zien dat vrouwen ook bij deze ‘industrie’ horen. Miss Nine opende met haar knallende beats deze avond in de roze zaal. Veel mannen waren op het vrouwelijk schoon afgekomen en stonden vooraan om het spektakel te aanschouwen. A State Of Pink bleek succesvol, want de hele nacht stond deze zaal bomvol en ging het dak eraf.

Blue and Green
Wanneer Armin in A State Of Blue zijn entree maakt scheurt de Brabanthal uit zijn voegen. Zoals we van hem gewend zijn haalt hij het uiterste uit zijn draaitafels en weet hij 30.000 mensen compleet gek te maken met zijn sound. What a amazing experience. Je kijkt om je heen, mensen genieten met hun ogen dicht. Een spectaculaire vuurwerk- en lasershow mag op deze avond dan ook zeker niet ontbreken. Armin sloot op een unieke wijze af en kondigde daarna Ferry Corsten aan. Opnieuw gingen het dak eraf en genoten de dansende bezoekers van de opzwepende beats.
Ook Markus Schulz was goed op dreef in A State Of Green. Het publiek genoot zichtbaar en ging helemaal op in de sound van Markus.

ASOT550 radio
Gedurende de hele avond was ASOT550 te volgen via de radioshow ‘A State Of Trance’. Het publiek kon deze live sessie vanaf een afstand bekijken en trok vele kijkers. Iedereen wilde zien hoe Armin zijn radio programma vulde. Er waren dan ook veel BN’ers op deze avond afgekomen. 

Publiek uit verschillende landen
Wanneer Dancevenue aan een aantal bezoekers naar hun mening vraagt reageren deze geschokt. ‘Moeten ik dat echt zeggen? Het is amazing hier!! Nothing else to say’ zei René uit Hillegom. ‘Gestoord vet’ een omschrijving van Jordi uit Den Bosch. ‘Are you kidding me, this night is the best night of my life!!!’ zegt een 35 jarige vrouw uit Oostenrijk. En inderdaad, wat een fantastische show en geweldige DJ’s die de avond compleet maken. ASOT550 Den Bosch trok dan ook publiek vanuit heel Europa. Vele bezoekers kwamen uit België, Frankrijk, Oostenrijk, Engeland, Italië en natuurlijk Nederland. Armin bewijst op deze manier dat A State Of Trance 550 het beste dance trance feest van de wereld is.

Perfecte organisatie
De avond was perfect georganiseerd en kende vele aanlooproutes naar alle zalen. Er was genoeg gelegenheid om een drankje en wat te eten te scoren. Wat opmerkelijk was, is dat de deuren van A State Of Blue tijdelijk gesloten werden omdat iedereen met volle teugen aan het genieten was van de sound van Armin. De zaal stond bomvol en er kon niemand meer bij. Een hoop bezoekers waren teleurgesteld omdat ze het grootse moment niet mee konden maken. Er waren voldoende lockers en toiletten. De vele beveiligers zorgen ervoor dat iedereen met een veilig gevoel rond kon lopen.

Interview Miss Nine
Dancevenue kreeg de kans om Miss Nine te ontmoeten en een aantal vragen onder de neus te schuiven. Deze inspirerende vrouwelijke DJ zal binnenkort de wereld gaan veroveren. Wil je weten hoe? Lees dan dit uitgebreide interview op Dancevenue.nl

ASOT550 Den Bosch, save the best for the last!

Linda van der Mespel & Melissa Mooijman

 

 


 

 

Share/Save/Bookmark