Home Redactie Partyreports PANN Den Haag - In volle galop naar t Paard
PANN Den Haag - In volle galop naar t Paard
pannOp 4 februari 2012 heeft er binnen de muren van Het Paard van Troje in Den Haag het hetero vriendelijkste homofeest van Nederland plaatsgevonden: PANN! De edities van PANN vinden overal in het land plaats, maar kent zijn oorsprong in Utrecht.
Het feest is dan ook niet meer weg te denken bij homojongeren. Desondanks is het ook een gewild feest voor hetero’s.

De dj’s draaiden hun platen in de grote zaal. In de kleine zaal, waar het thema ruig en stoer is, kregen de bezoekers Dubstep & Alternate Alternative voorgeschoteld.

Wanneer je Het Paard binnenkomt is er gelegenheid om met Catman en Superman een foto te maken, helemaal over de top! Zodra je de grote zaal binnenstapt voel je de geweldige en relaxte sfeer in de lucht hangen! Iedereen is hier om er een geweldige avond van te maken en van onrust is dan ook geen sprake. Er worden allerlei soorten muziek gedraaid, voor ieder wat wils. Wanneer er Lady Gaga, Beyoncé of Pink gedraaid wordt, gaat het publiek helemaal los. De mannen zijn bij deze nummers in de meerderheid en zij zijn op deze nummers dan ook op de dansvloer te vinden. Alles kan en alles mag. Het podium midden in de zaal staat stampvol met bruisende feestende mensen. Iedereen is aan het genieten en wat is het heerlijk om daar naar te kijken.

Locatie
Goed om te weten is dat Het Paard van Troje zich op loopafstand bevindt van station Den Haag Centraal en Den Haag Hollands Spoor. De tram en de bus stoppen letterlijk voor de deur.
PANN: Voel je vrij!

Linda van der Mespel

Share/Save/Bookmark