Home Redactie Partyreports Dancevenue bezoekt de Pacha@Ibiza
Dancevenue bezoekt de Pacha@Ibiza

pachaOp dit moment is Dancevenue aanwezig op partyeiland Ibiza. Dit eiland staat bekend om zijn discotheken met wereldberoemde DJ´s. Zaterdag 5 augustus waren Linda van der Mespel en Melissa Mooijman uitgenodigd door de beroemde discotheek Pacha om het feest Defected In The House, met als hoofdact Bob Sinclar, mee te komen vieren.

Een kaartje voor deze avond kost rond de 50 euro. Pacha is één van de grootste discotheken op Ibiza. Het heeft dan ook verschillende area´s. Zo kan je ook buiten op het dakterras genieten van de vele DJ´s. Overal zitten geheime gangen en het is dan ook een hele wandeling om dit allemaal gezien te hebben.
 
Er mogen geen fototoestellen mee naar binnen genomen mogen worden. Foto´s maken met je telefoon is daarentegen weer geen probleem. In de hoofdzaal is een area afgezet voor de VIP´s. We hebben ons laten vertellen dat een tafel voor zes personen excl. drankjes rond de 12.000 euro kost. Alle tafels zaten vol en je drankje kon je bestellen via een dubbelen Ipad. Voor niet VIP´s kon je aan de vele barren terecht voor je drankje. Een cola kost 10 euro en voor een mixdrankje betaal je al gauw 25 euro.
 
Om 00.00 uur gingen de deuren open. De zalen stroomden al snel vol. Binnen enkele minuten stond Pacha vol met honderden feestende vakantiegangers. De sfeer was fantastisch en je kon merken dat iedereen voluit aan het genieten was. Toen om 03.30 uur Bob Sinclar zijn entree achter de draaitafels maakte en zijn sound door de area liet knallen, ging heel het publiek los. Wat een ervaring!
 
Pacha Ibiza, oprecht the place to be! Een must om te bezoeken. Wij hebben zeer zeker genoten van deze fantastische nacht.
 
Linda van der Mespel, Melissa Mooijman.

Share/Save/Bookmark