Home Redactie Partyreports Seven Sundays Clubbin heeft veel potentie
Seven Sundays Clubbin heeft veel potentie

footclubVanaf 27 februari zijn iedere zondag de deuren geopend voor Seven Sundays Clubbin. Op deze avond is de houseliefhebber welkom! In het begin van de avond worden er hapjes geserveerd en is het eerste drankje op rekening van Club Seven.
Op zondag 27 februari 2011 bracht Dancevenue dan ook een een bezoek aan Club Seven in Den Haag. Club Seven is een monumentaal pand en ligt midden in het centrum. Het openbaar vervoer stopt voor de deur en op loopafstand is een parkeergarage.
Club Seven bestaat uit twee zalen een lounge. Iedere zaal heeft zijn eigen inrichting en is voorzien van een garderobe, bar, geluid en licht. De lounge vind u op de derde etage. Eveneens is daar ook het VIP gedeelte.

De line- up van 27 februari: Jasper Clash, Chris Rox, Brothers in the Booth, Fetisch Verdi, DJ Etienne & MC Haits.
Fetisch Verdi is een bekend gezicht in Den Haag, onder andere van I Love Los & Kapsones.
De avond begon met volle moed, gezellige mensen all over the place. Een hapje hier en een hapje daar. De leeftijd was 21+, wat bekend dat deze party avond ook voor ‘ouder’ publiek zeer geschikt is!

Rustig
Later op de avond werd het toch al een stuk rustiger. Misschien moeten een hoop mensen werken op maandag? Voor de paar mensen die wel bleven gold dit blijkbaar niet, die gingen vrolijk door op de dansvloer terwijl Brothers in the Booth, bekend van Latin Lovers, housemuziek aan het draaien waren. Er hing een gezellige sfeer. Het feest heeft alles in zich om een topfeest te gaan worden, als er meer mensen op af zouden komen! Het barpersoneel was zeer vriendelijk en zorgde ervoor dat iedereen snel zijn bestelde drankje had. Ook zijn er veel toiletten in het gebouw aanwezig, die keurig onderhouden worden.

Een fotograaf maakte foto’s zodat alles terug te zien is. Deze foto’s zijn terug te vinden op www.djguide.nl

Kortom, een mooiere afsluiting van het weekend vier je met Seven Sundays Clubbin!
Meer informatie kun je vinden op www.sevensundays.hyves.nl

The Week end @ Seven!

Linda van der Mespel en Melissa Mooijman

 

Share/Save/Bookmark