Home Redactie Partyreports Framebusters een heerlijke avond swingen
Framebusters een heerlijke avond swingen

ESCAPE_FB_Jan2011_outsideOp zaterdag 15 januari bracht Dancevenue een bezoek aan één van de grootste discotheken van Amsterdam. We gingen lekker swingen op het feest Framebusters, waar o.a.Lucien Foort ons trakteerde op heerlijke house & eclectic.

Het Rembrandtplein stond vol met mensen die zicht hadden opgedoft om een geweldige avond te gaan beleven. De bewaking zorgde voor een snelle controle waardoor iedereen snel binnen stond. Geleidelijk aan werd het drukker. Rond 24.00 stond de dansvloer vol met swingende mensen. Verschillende culturen en verschillende typen mensen, iedereen was welkom. Wauw, wat een geweldige sfeer!! Je kon merken dat iedereen er een feest van maakte. Iedereen stond duidelijk te genieten en ging dan ook helemaal los.

Vriendelijk personeel en top DJ's
De bars waren goed bezet met vriendelijk personeel, zodat je niet lang op je drankje hoefde te wachten. Ook bij de toiletten geen lange wachtijen en ze werden keurig onderhouden. We konden ons dus lekker bezighouden met feesten! En daar was alle reden toe want Dreadman Lucien Foort rockte als een malle! Ook Raymundo en Vika Kova  braken de tent af! Rogor & Damien stonden in deLux waar ze de dansvloer in zijn greep hielden. Ze zorgden er allemaal voor goede house muziek. Oude maar ook nieuwe nummers kwamen voorbij. Vanuit deLux heb je uitzicht op de dansvloer van Escape Venue. Hierin staat ook een eigen bar. Ook hier was de sfeer goed te voelen. Op zaterdag zijn er dus twee area’s waar je los kan gaan in ESCAPE.

Nagenieten op de website
Een fotograaf maakte foto’s van de feestende mensen, dj’s en de danseressen. Zodat deze avond vastgelegd kon worden. De foto’s terugvinden op de www.escape.nl.
Goede dj's en goede muziek! Dat zijn de ingredienten voor een geweldige avond uit, in ESCAPE Amsterdam! So let's get this party started!

Groetjes,
Linda vd Mespel, Melissa Mooijman.


 

Share/Save/Bookmark