Home Redactie Partyreports Strandclub WIJ opent zomerseizoen spectaculair
Strandclub WIJ opent zomerseizoen spectaculair

Strandclub Wij is de afgelopen jaren al bestempeld als “de beste spot van Scheveningen’ en ‘de beste strandclub van Nederland’. Afgelopen zondag opende Strandclub WIJ voor de achtste maal officieel de deuren voor een fantastische zomer. Het was een spectaculaire feest met top DJ’s en een enthousiast publiek dat er overduidelijk zin in had. Als dit de toon zet voor de rest van het seizoen blijft de WIJ “rockin’ with the best”.  

WIJ3

Bezoekers hadden er zin in
Zondagavond 28 maart rond zeven uur stond er een enorme rij goed gehumeurde en  hip geklede feestgangers voor standclub WIJ. Op hetzelfde moment was het binnen al flink druk en de dansvloer goed gevuld, terwijl de groovy beats door de grote zaal denderden. De bezoekers hadden er duidelijk zin in en ook het personeel van de WIJ en de DJ’s waren aanstekelijk enthousiast. Strandclub WIJ heeft de afgelopen maanden een prettige restyle ondergaan, de club is ruimer van opzet geworden maar heeft de ouderwetse gezellige sfeer weten te behouden. Kortom Strandclub WIJ is klaar voor de zomer, let the sunshine in!    
 

Fingerlickin’ Music
De "Grand Opening" van Strandclub Wij mag deze titel met recht gebruiken. Zoals eerder gemeld waren het publiek en de locatie prima in orde. Maar zonder topmuziek geen Grand Opening! Helaas moest Gregor Salto wegens ziekte afhaken, echter bewees de organisatie over een grote mate van improvisatievermogen te beschikken want niemand minder dan Erick-E was de vervanger. Voordat ErickE achter de decks plaatsnam zorgen de Rocksteady Sunshine Band SPLENDID en de grote man achter de WIJ-feesten Arshad ervoor dat de sfeer er goed in zat. Vooral Arshad zorgde met een supervette groovy set voor een bomvolle dansvloer. Vervolgens borduurde Erick-e hierop moeiteloos verder en zorgden DJ Gregory en Fedor Limjoco voor een swingend latin sausje. Eén en ander werd opgeluisterd door de prachtige stem van Mavis Aquah en Jethro Angkotta On Percussion. De muziek was deze avond fingerlickin’ good!

Aan alles komt een eind
Voordat de feestgangers het doorhadden sloeg de klok alweer 12 uur en was het tijd om de lichten aan te doen en de muziek te stoppen. Aan alle goeds komt altijd een eind! Als de sfeer van deze openingsavond een voorbode is voor deze zomer dan kunnen we ons opmaken voor een aantal geweldige mooie en lekkere maanden. Aan (het psersoneel van) Strandclub WIJ zal het zeker niet liggen!    

 Cindyboy

 

 

Share/Save/Bookmark