Home Redactie Partyreports Wij-feest; ingetogen gezelligheid
Wij-feest; ingetogen gezelligheid

Zondag 26 april vierde Strandclub Wij het tweede feest van het seizoen. Dit keer stonden er  geen enorme rijen hippe feestgangers voor de entree te wachten. Dat was maar goed ook, want de buitentemperatuur liet dat niet echt toe. Hoe koud het buiten ook was, binnen was het aangenaam toeven. De temperatuur, het aantal bezoekers en de gezelligheid waren allemaal ruim voldoende. Tijdens deze editie van het Wij-feest werd zelfs het reukorgaan verwend. Rechts van de dj booth stond een aroma-dj  met twee enorme ventilatoren allerlei heerlijke geuren de zaal in te blazen. Echt aan alles was gedacht.

Wij_2

 Shermans

 

 

 

 

 

 

 

Arshad warmt zaal lekker op
Wij-resident Arshad nam na dj Richard plaats achter de decks en zorgde voor een volle dansvloer met een flink aantal nieuwe house tracks. De "zaal" had er duidelijk zin in want iedere vette plaat werd met een luid gejoel verwelkomd. Arshad gaf hiermee een prima voorzet die door DJ Andy Sherman slechts tegen de paal werd gekopt. De prima set van Arshad die de enthousiaste aanwezigen aan het dansen hield, werd opgevolgd door een ingetogen set van Andy Sherman. Een flink aantal breaks zorgde ervoor dat het feest nog niet echt losbarstte. Op zich was dit geen ramp omdat de gezelligheid bleef overheersen, hetgeen zeer kenmerkend is voor de Wij-feesten. Na een kleine half uur werd Andy Sherman bijgestaan door zijn zus Dorothy, een vocaliste met een fluwelen warme stem die de sfeer prima aanvoelde. De act die deze prachtige dame neerzette zorgde ervoor dat het publiek uiteindelijk muzikaal voldoende aan haar trekken kwam. 

Zin in Roog
Zondag lagen er in de WIJ overal flyers van het volgende feest, dat wordt gehouden op 31 mei aanstaande. Eén van de bekendste en beste club dj's van Nederland neemt dan plaats achter de booth; Dj Roog is coming to town! Ik hoorde hier en daar, dat veel mensen nu al uitkijken naar deze happening. Ik verwacht dat de temperaturen in Strandclub Wij dan ook hoger oplopen dan afgelopen zondag. De muziek en het aantal mensen, het zal allemaal wat heftiger worden. Ik geloof dat niemand daar wakker van zal liggen, maar op 31 mei wordt de zomer ingeluid in Strandclub Wij!

Cindyboy,
28 april 2009.   

Share/Save/Bookmark