Home Redactie Partyreports Weekendparty verslag: The Sessions & Club Kipfilet!
Weekendparty verslag: The Sessions & Club Kipfilet!

Ja, het was me het weekendje wel afgelopen week. We hadden een overvolle agenda; 2 parties, te weten the Sessions in de Kelder te Amersfoort en Club Kipfilet op een “secret location� in Breda, een personeelsdiner van de zaak in Breda en een receptie met warm buffet voor een 50-jarige vriend in Bilthoven.

Ja, het was me het weekendje wel afgelopen week. We hadden een overvolle agenda; 2 parties, te weten the Sessions in de Kelder te Amersfoort en Club Kipfilet op een “secret location� in Breda, een personeelsdiner van de zaak in Breda en een receptie met warm buffet voor een 50-jarige vriend in Bilthoven. En dan is het mannetje op zondag met zoonlief nog naar de open dag van de landmacht in Oirschot geweest. Het weekend is eigenlijk gewoon te kort, maar wij “ouwetjes� hebben ons daar kranig doorheen geslagen en nog van alles genoten ook! Wat wil een mens nog meer?! Ja een langer weekend dus….

Vrijdagavond: The Sessions in de Kelder te Amersfoort
The Sessions in de Kelder te AmersfoortVoor mijn wederhelft begon het weekend vrijdag al zeer sportief met een personeelsuitje naar Belgie, alwaar hij in Sherwood Forest te Locat een hele middag zeer intensief bezig is geweest met allerlei outdoor spelletjes. Teambuilding heet dat tegenwoordig. Daarna was er een diner met alle partners in Mister Wok te Breda. Met onze buikjes vol en onze partykleding achter in de auto vertrokken wij om 23.00 uur richting Amersfoort. Gelukkig hadden we even een uurtje de tijd om al dat lekkers te laten zakken. Toen we bij de Kelder aankwamen en die veelbelovende geluiden hoorden, waren we er weer helemaal klaar voor.

The Sessions is voor ons eigenlijk altijd al feest. We zijn nu eenmaal een fan van C-Jay. We houden van zijn draaistijl en zijn feestjes. Ook hadden we ons erg verheugd op Jaydee (Robin Aalbers), die ons tijdens een drie uur durende set mee zou nemen naar de ‘past’ met een houseclassics set en weer terug naar de ‘present’ en ‘future’ met heerlijke eigentijdse plaatjes. Dat beloofde nog wat.

The Sessions in de Kelder te AmersfoortMaar allereerst mocht DJ Vortrex zijn draaikunsten vertonen. En ik moet zeggen, dat klonk lekker. Hij draaide lekkere zwoele zomerplaatjes, die niet zouden misstaan op een beach party in een of ander warm land. Heerlijk, zo een voorproefje op de zomer. De dansvloer raakte langzaam steeds voller en C-Jay verraste ons wederom met een heerlijke set, van diep progressive naar een heel eigen stijl toe, vooral met zijn nieuwe productie “SwayWatch�, wat een lekker en apart nummer is dat toch. Het begint lekker diep en dan onverwacht met die oriëntaalse melodieuze vocalen erin. Heel erg mooi! The Sessions in de Kelder te AmersfoortJa C-Jay wist de gevoelig snaar wel te raken deze avond en het publiek, waaronder een aantal trouwe aanhangers van the Sessions, was aan het genieten.

Ook Jaydee had er zin in. Hij kwam met een groot gevolg de zaal binnen en met meerdere tassen en kratten met platen. De sfeer was heel erg relaxt en gezellig. The Sessions in de Kelder te AmersfoortJaydee stond zelf ook te dansen achter de draaitafels. En toen hij aan zijn kratje met houseclassics plaatjes begon, joelde het publiek van herkenning. O ja deze, dat was ook zo’n lekker plaatje en menigeen neuriede of zong deze bekende deuntjes mee! Heel erg leuk was dat en het publiek wist deze ‘houseclassics’ zeker te waarderen. Dat gold overigens ook voor diegene voor wie deze plaatjes nog helemaal nieuw waren. Voor hen klonk het zo anders, zo vrolijk en men genoot zichtbaar. Jaydee sloot zijn set af met nog een aantal heerlijke plaatjes uit zijn andere eigentijdse tas en wist niet van ophouden. Ik kan niet anders zeggen dan dat dit weer, zonder eentonig te worden, een geslaagde Sessions was!

Zie ook www.thesessions.nl

Zaterdagavond: Club Kipfilet in Breda
Club Kipfilet in BredaDie avond stond er eerst een receptie met buffet op de agenda van een vriend van ons, die 50 jaar was geworden. Een respectabele leeftijd en nog steeds een regelmatige partybezoeker! Vroeg in de avond arriveerden wij in het chique Bilthoven. De champagne en het eten was verrukkelijk en het cabaretachtige optreden van een zangeres, met een stem als de Nederlandse Edith Piaff, was fantastisch. Het geheel werd nog afgesloten met een uitgebreid taart- en ijsbuffet met vuurwerk. En weer zaten wij voldaan met volle buikjes in de auto. Ditmaal keerden wij terug naar Breda op zoek naar de geheime locatie voor het feestje van Marlies aka Secret Simba.

Club Kipfilet in BredaToen we om 12 uur precies de straat binnen reden, hoorden we nog geen muziek. Hé, wat raar en we kregen al hele visioenen van agenten die deze party verstoord hadden en het publiek inclusief de DJ’s mee hadden genomen. Nieuwsgierig als we waren stegen we toch de vele trappen op het portiek in. Ja, hier hoorden we wel geluiden van mensen. Bijna waren we de verkeerde deur binnen gelopen, want de beneden buren bleken ook een feestje te hebben.

Met gejuich werden we binnen gehaald, want gelijk met ons begon ook de muziek, na een storing, weer te draaien. We waren precies op tijd en vielen met ons neus in de boter. Het was een gezellige boel daar. Met veel bekende en gezellige mensen. Club Kipfilet in BredaZoveel DJ’s bij elkaar en zoveel reporters en fotografen had ik nog nooit op een party gezien. Alle DJ’s hebben ook stuk voor stuk of back to back zulke fraaie sets neergezet, onbetaalbaar gewoon. Een erg uniek feestje deze Club Kipfilet!

Maar liefst 10 verschillende DJ’s hebben deze avond aan de knoppen achter de DJ booth staan draaien. Het feest was al om 21.00 uur begonnen met DJ Wheely en zijn groovy club sound. Buurman DJ Martino die daarna aan de beurt was met zijn techno sound, won aan het eind van de avond de ClubKipfilet beker, voor het talent van de avond. Ja hij was er blij mee. Club Kipfilet in BredaTijdens de set van zijn opvolger DJ Lunar Superstar viel de muziek uit. Ja zoveel muzikaal genot kon die niet meer aan. Er werd niet getreurd maar snel een nieuwe versterker geregeld en het feest ging gewoon weer lekker verder. Precies op dit moment kwamen wij binnen en konden we genieten van Club Kipfilet in BredaDJ Da Goose. Overal gezellige kletsende en dansende mensen, in de woonkamer, de keuken, de slaapkamer, het buitenterras en zelfs in de badkamer klonken de feestelijke geluiden van Club Kipfilet. Wat een naam zeg, lachen. En veel gelachen hebben we ook en genoten van allerlei soorten muziek die ons werd voorgeschoteld deze avond.

Club Kipfilet in BredaOm 1 uur nam DJ Nosferatu, een bekende DJ in de hardcore scène de honneurs over en draaide (ook samen met een maatje van hem) lekkere stevige oldschool. Het was hier goed toeven en ook onze gastvrouw Marlies aka Secret Simba had het erg naar haar zin. Ze liep te stralen tussen al haar vrienden en vriendinnetjes! DJ Jacco had er ook zin in en deed zijn uiterste best en trakteerde ons op heerlijke plaatjes.

Club Kipfilet in BredaTime flies when you’re having fun, en ongemerkt stonden daar alweer twee andere DJ’s te trappelen van ongeduld. Een erg aparte en lekker combinatie die twee volgende DJ’s, dat moeten ze echt vaker doen. Ook sloten zij perfect aan op de set van Jacco. De DJ’s Gino (onze Nederlands Carl Cox!) en Halogen. Zij draaiden de sterren van de hemel. Tjeempie wat een fantastische techno-progressive set, heerlijk. Die kunnen er wat van die twee, klasse jongens!!! En de stemming zat er nog steeds goed in, men wist niet van ophouden.

Club Kipfilet in BredaDJ Pierre kwam eindelijk als laatste aan de beurt en zette een heerlijke trancy set neer. Lekker om zo zwevend af te sluiten. Met de klanken van “Nyana� nog in mijn oren kwam er een einde aan deze uitermate gezellige en vrolijke avond! We hebben genoten van alle DJ’s en gasten en danken onze gastvrouw voor al dit lekkers! Club Kipfilet smaakt erg lekker, sterker nog dat smaakt naar meer!


Partygreetzzzz
Liza de Diva

Zie ook www.clubkipfilet.nl

Share/Save/Bookmark