Home Redactie Partyreports Eyes Wide Shut
Eyes Wide Shut
Op de verschillende feesten waar ik geweest was, had ik de flyer zien liggen. Ik had er zelfs eentje thuis liggen. Maar ik had er geen aandacht aan besteed. <shame on me> Eigenlijk besloot ik dus op het laatste moment om dit feest te bezoeken en er verslag van te doen. Waarom ik dan toch besloot te gaan was het feit dat er eindelijk in Den Haag iets georganiseerd werd op gebied van Fetish & Dance.

Op de verschillende feesten waar ik geweest was, had ik de flyer zien liggen. Ik had er zelfs eentje thuis liggen. Maar ik had er geen aandacht aan besteed. Eigenlijk besloot ik dus op het laatste moment om dit feest te bezoeken en er verslag van te doen.

Waarom ik dan toch besloot te gaan was het feit dat er eindelijk in Den Haag iets georganiseerd werd op gebied van Fetish & Dance. Maar ook de lokatie: de kelders van het 500 jaar oude raadhuis. Ik ken natuurlijk de catacomben in Amsterdam, maar ik wist niet dat die er ook in Den Haag waren…..

Eyes Wide Shut, voor velen een bekende titel van een film. Helaas ben ik nog niet in de gelegenheid geweest om deze te kijken. Misschien maar beter, het voorkomt vergelijkingen trekken die toch automatisch krijg bij het zien van deze titel.

Op naar Den Haag dus. Strak in het rubber, wiebelend op hoge hakken over de Haagse keitjes. Mooi pand van de buiten kant, en dan trapje af de Catacomben in….

Eyes Wide Shut, Catacomben Den HaagDe entree was erg netjes en er was verbazingwekkend geen fouillering. Men kreeg een bonnetje voor de “Shocktail�, in te leveren aan de bar. Gelijk na de entree zijn de toiletten en de garderobe. Er zijn 2 bogen die toegang verschaffen tot het volgende gedeelte. Voor de poorten stonden 2…., nee deze keer geen doorbitch, maar “poortwachters�. Zij hadden lange zwarte capes aan met een veren halsrand. Met gekruisde speren wachten zij de gasten op, dan gingen de speren opzij en mocht je verder…... mooi hoor zo’n theatrale entree!

Nu kon het feest echt beginnen. Muziek klonk goed , we gaan dieper de Catacomben in om het verder te verkennen. Eerst recht door langs de grote bar, dan trapje af naar beneden en rechts af het Midden Oosten in. Aangezien ik een echt voyeur ben kijk ik altijd goed om mij heen en let ook op details.

De ruimtes waren heel erg mooi aangekleed, oosters behang op de muren. Kandelaars met brandende kaarsen door elke ruimte. En in elk hoekje en nisje hing wel iets, en kleine lampjes maakten een sfeervolle verlichting. Echt een geweldige lokatie voor dit feest!

Eyes Wide Shut, Catacomben Den Haag - GabriëlleHier in het Midden Oosten werd ik voorgesteld aan de “Lady-of-the night� Gabriëlle. Omringd door haar bodyguards was het mij toch gelukt een foto van haar te maken.

Het bar personeel was voor deze gelegenheid ook aangekleed en wel door Garbriëlle clothing. Zij zelf vonden dat wel wat hebben en ook zo’n fetish feest hadden ze nog niet eerder meegemaakt. Heel relaxed en gezellig was de reactie van een van hen waar ik mee heb zitten babbelen.

Met een drankje in mijn hand schuifelde ik verder richting de dansruimte. Aan de Shocktail heb ik mij niet gewaagd. Wat erin heeft gezeten weet ik dus ook niet, ik zag wel wit-schuimende resten in leeggedronken glazen staan….

Eyes Wide Shut, Catacomben Den Haag - DJ DavirazMen had de weg naar de dansvloer echt gevonden, het was er superdruk en dat zal mede te maken hebben gehad met de kwalitieten van de DJ’s. Wel was het er warm, maar dat kan ook niet anders met zo’n grote rij lampen die er hingen aan de gewelven. Veel blacklight werd er gebruikt, waardoor zowel je ogen als je redbull ( mijn favo-drink) er bizar uitzien.

Het was een Fetish en dance party, maar gespeeld werd er ook. Kennelijk nodigden de kaarsen uit tot oneigenlijk gebruik: het leeggieten over de ruggen van slaafjes. Hier en daar zoefde een zweep door de lucht en na gebruik kon je je slaafje netjes opbergen in een nisje. Zitten blijven en er weer uitkomen als ik dat zeg…...

Eyes Wide Shut, Catacomben Den HaagEn had je even geen zin meer dan kon je na de grote centrale bar links af slaan naar de gevangenis. Hier kon je tijdelijk verblijven, zitten op zachte kussens en verstaanbaar praten doordat het geluid hier ook gedempt was. Een heerlijk tijdelijk verblijf!

Had je er dan weer helemaal zin in, dan kon je de ruimte ernaast betreden: de Darkroom. Maar je kon hier ook snel weer ontsnappen alsof er niets gebeurd was , de deur door en je stond weer op de dansvloer!

Eindelijk de grote baas ontmoet. Want op de dansvloer werd ik voorgesteld aan Rikoos, dit was wel ff vreemd. Rikoos had mij immers gevraagd om fetishverslagen te schrijven voor Dancevenue, en we kenden elkaar alleen nog virtueel. We zochten een wat rustiger plekje aan de grote bar, om ff te babbelen. Eyes Wide Shut, Catacomben Den Haag - Rikoos en Mizz BrizzHier was ook JFK, leuk jou ook ontmoet te hebben! Live is toch anders als woorden en een vaag fotootje.

Mrs. Kimberly verraste het publiek met een spontane SM-show. Ze liet een bodybondage van zwarte touwen zien die mooi afstak tegen de blanke huid van de onderdanige dame. Daarna verwarmde ze haar met zachte zweepslagen.

Op een van de komende feesten gaan Mrs. Kimberly en ik met elkaar de strijd aan on stage. Welk feest dat houden we nog even geheim, maar dat het spannend wordt is een ding dat zeker is! Omdat de Catacomben zoveel ruimtes, hoekjes en nisjes heeft verveel je je niet snel. Je had de ruimte hier , kon lekker dansen of neerstrijken op en in een van de verschillende zitgedeeltes. Genoeg voor een heerlijk avondje uit in je favo fetish kleding!

Den Haag heeft er een topper bij op Fetish & Dance! Ik hoop dan ook niet dat het de laatste keer is geweest in deze lokatie.

© Brigitte aka Mizz Brizz

Line up

Hero,
Virgil,
Daviraz

Algemene informatie

Feest EYES WIDE SHUT
Datum 08 mei. 2004
Lokatie Catacomben Den Haag
Dresscode lak, leer, rubber, PVC, uniform.
Shows Dancegirls
Website www.slavesforpassion.nl

Share/Save/Bookmark