Home Redactie Partyreports EYECATCHER @ ORGANZA
EYECATCHER @ ORGANZA

De eerste Eyecatcher vond plaats in de herfst van 2002 in Rotterdam in club the Cream. Het is een van de weinige echte Fetish feesten die in Rotterdam geboren zijn. De anderen zijn o.a. Fetish aan de Maas en Future Sex. In oktober 2003 is Eyecatcher verhuisd van lokatie naar de Organza in Breukelen. Deze avond de vierde Eyecatcher, en de derde keer op deze lokatie.

De Organza is inmiddels een begrip in Nederland geworden. Voor diegene die het nog niet kennen, hier een mini uitleg: van oorsprong is het een parenclub. Nu, zoals ze het zelf noemen, een erotische discotheek voor moderne mensen. Met grote regelmatig vinden er andere feesten plaats, zo ook Eyecatcher.

EYECATCHER @ ORGANZA, De flyerEyecatcher is een echt fetish-feestje, met de nadruk op mooi aangeklede mensen. De dresscode was duidelijk en een Doorbitch ontbreekt dan ook niet op dit feest. Zij scande iedereen alvorens ze naar binnen mochten. Voor iedereen stond in deze hal een glaasje champagne klaar. Zo’n kleine attentie die iedereen toch wel op zijn waarde weet te schatten. Met het glas in de hand liep je dan door een sluis van zwarte doeken de zaal in, waar je recht in twee ogen keek. Het Eyecatcher-logo.

Er werd goede opzwepende muziek gedraaid, en mooie glimmende lak en rubber outfits blinkten ons tegemoet, in de licht-effecten van de VJ. Dit alles nodigde uit tot dansen, wat ook volop gedaan werd. Het was nog wat te vroeg om te spelen op de bovenverdieping waar wederom de speeltoestellen opgesteld stonden. Gelukkig hadden weer genoeg mooie mensen de weg naar Eyecatcher gevonden, de sfeer was heel erg goed en ik voelde mij gelijk lekker erin gaan.

Om 01.00 uur werd de eerste show van deze avond aangekondigd. Meesteres Nikita ook uit Rotterdam. Ik ken Nikita al vele jaren, en wij hebben vorig jaar nog een super mooie fotoshoot voor het Massad 200, het jubileum nummer gemaakt. Het was erg leuk om haar hier weer te ontmoeten en ik was dan ook heel benieuwd naar haar act.

EYECATCHER @ ORGANZA, DJ DavirazVerkleed als tante en nichtje betraden zij het podium. Tante is boos op het nichtje en straft haar met de cane. ( Een cane is een soort rietje oorspronkelijk gemaakt van rotan, vroeger werd het gebruikt op engelse kostscholen als straf) Het meisje werd ontdaan van haar kledij op het rokje na. Meesteres Nikita, beweeglijk als zij is, liet ondertussen het publiek een radslag en vervolgens een split zien. Daarna stak zij een rode kaars aan en liet druppels vet op het meisje vallen……..

DJ Daviraz, had het draaiheft overgenomen en draaide, zoals ik dat van hem gewend ben, gelijk lekker stevig door.

Omstreeks 02.30 uur was het mijn beurt om iets SM-erigs te laten zien. Ik heb de dame in een bondage gezet (voor de leken: een touwwerkje) en haar daarna opgewarmd met rubberen zwepen. Om vervolgens gevaarlijk met vuur te spleen. EYECATCHER @ ORGANZA optredenEn tot slot een liefkozing, iets wat ik erbij vind horen na geleden pijn…

Daarna ff bijkomen, babbelen en genieten van verse aardbeien en ananas. Er waren nog wat late gasten binnengekomen die ik ken van andere feesten of wat intiemer. Meesteres Kimberly, bekend van de Unique feesten, was ook gekomen. Zij stelde mij voor aan Meesteres Mirna. Die ik natuurlijk wel kende van de advertenties maar nog nooit in levende lijve had ontmoet.

Wat mij gelijk opviel, was dat de 4 bekende Meesteressen geen van allen volledig in zwart gekleed waren. Terwijl juist diegene die niet bekend zijn met SM of fetish kledij gelijk een zwart beeld erbij hebben. Je ziet dat ook op feesten veelvuldig terug: een grote zwarte massa. Nu moet ik zelf wel toegeven dat ik zwart erg mooi vind staan. Alleen op feesten zie je niets van wat je nu eigelijk aanhebt omdat meestal de zalen te donker zijn om het te kunnen zien. En dat terwijl juist op een Fetish feest het motto geldt: kijken en bekeken worden!

Line up

Melvin Warning,
Baggi,
Melvin,
Daviraz

© Brigitte aka Mizz Brizz

Share/Save/Bookmark