Home Redactie Partyreports BURN BABY BURN!!!!!!!!!!!
BURN BABY BURN!!!!!!!!!!!

Zaterdagavond, 24 april 2004. Het was weer eens tijd voor een Burn Baby Burn feest in de Las Palmas en ik moet zeggen dat ik daar echt naar heb uitgekeken. Zoals verwacht was alles bij binnenkomst van mijn favoriete clubbie weer keurig geregeld

Zaterdagavond, 24 april 2004. Het was weer eens tijd voor een Burn Baby Burn feest in de Las Palmas en ik moet zeggen dat ik daar echt naar heb uitgekeken. Zoals verwacht was alles bij binnenkomst van mijn favoriete clubbie weer keurig geregeld. Een kleine rij bij het fouilleren was het enige oponthoud en na nog geen tien minuten stonden vervolgens bij een sneller lopende garderobe.

Voordat ik hoog en droog geacclimatiseerd was stond ik binnen in de grote zaal waar onze Jeroenski al druk bezig was om de zaal eens lekker op te warmen. Natuurlijk deed hij dat in zijn geheel eigen stijl en wij waren maar weer al te blij om onze spieren op zijn sounds op te warmen. Gelukkig nog voor de zomerperiode, want er zijn wel wat spieren bij ondergetekende in ruste geraakt. Jeroenski’s set bestond zoals wel vaker in de LP uit heerlijke club. Groovy en dansbare muziek waarvan je ook weer dat zonnige gevoel krijgt. Wat mij betreft kan de zomer beginnen.

MC van de avond, Lex Empress, liet haar gouden stembanden ook flink trillen. Wow, wat een stem heeft die vrouw zeg. Echt een MC zoals een MC hoort te zijn. Prachtig zingend en de zaal opjuttend voor de DJ’s. Een echte aanrader deze Lex.

In de kleine zaal stonden ondertussen Thunderpussy en DD King te draaien, maar ik moet heel eerlijk zeggen dat ik daar te weinig ben geweest, om een echt goed beeld daarover neer te zetten.

De nacht verliep eigenlijk zoals bijna elke nacht voor mij in de LP verloopt, veel te snel. Time flies when having fun zeggen ze en dat was ook nu weer. Om 3 uur was het tijd voor DJ Dame om het roer over te nemen, en dat deed ze dan ook met verve. Om het maar beeldend te maken: Dame was het slagroom op het toetje !!!! Echt heerlijk hoe deze dame draait, lekkere clubmuziek met een flinke beat eronder. Kortom aanpoten voor die luie spieren. En alleen daarom dank ik dus al voor deze avond.

Een van de grootste redenen dat ik deze avond naar de LP kwam was wel om het optreden van Dame wat dichter bij mee te mogen maken want dat zou me zeker wat extra feeling geven voor het artikel dat ik over deze DJ aan het voorbereiden ben. Binnenkort meer over deze Haagse Dame.

 

Share/Save/Bookmark