Home Redactie Partyreports Phats and Small bij Viva Las Palmas.
Phats and Small bij Viva Las Palmas.

Spangen bezocht Phats and Small bij Viva Las Palmas in Rotterdam en deze keer niet alleen positieve geluiden maar een kritische noot van onze Rotterdamse nightlife reporter.

Logo Las PalmasDe laatste keer dat Phats and Small in Rotterdam waren, had ik flink wat danspasjes gemaakt, en ik was dus vol verwachting naar de Las Palmas gegaan. Bij binnenkomst bleek wel dat Karel in de Ahoy stond te feesten, want het was duidelijk minder druk dan op de normale Viva LP avonden. Ik had dus wel even tijd om de laatste nieuwe prijs te bewonderen. Wederom heeft Las Palmas een prijs voor beste club in de wacht gesleept en deze keer was dat de Revu prijs voor beste nachttempel. Aangezien ik de laatste tijd bij de inventaris van de Las Palmas ga behoren, is het wel leuk om te zien dat mijn voorliefde voor de Las Palmas door meerdere mensen wordt gedeeld. Het is niet alleen mijn gevoel dat Rotterdam bruist! Hierna nog even geknuffeld met mijn vrienden van de EHBD. Ze waren erg tevreden over de special op www.dancevenue.nl en hebben er tot nu toe alleen maar positieve reacties op gehad. Kortom mijn avond leek niet meer stuk te kunnen.

Toen ik binnen kwam, stond Victor Coral te draaien, lekkere groovy clubtunes die erg uitnodigde tot dansen. Tegen 2 uur was het alsnog gezellig druk geworden en was de sfeer helemaal goed… iedereen was lekker aan het dansen en het was een echt feestje geworden.

Om 2 uur namen Phats and Small de tafels over na een aankondiging van MC Lex Express. Deze dame is een kei van een MC, maar had alleen deze keer helaas last van haar keel en kon niet zo voluit als vorige keren dat we van haar hebben kunnen genieten. De performance van Phats and Small kon mij eerlijk gezegd niet boeien, misschien waren mijn verwachtingen wel te hoog gespannen. Vooral het steeds stoppen tussen platen en het met een opeens stuk lager tempo draaien vond ik erg vervelend. Met de platenkeus was zeker niks mis, maar zoals hiervoor gezegd het steeds stilvallen van de muziek belemmerde mij in het maken van mijn “dansmoves�

Het laatste uurtje kwam Little Tim de grote zaal vermaken, en dat deed hij goed. Zoals al eerder in een report vermeld, staat deze jongen erg lekker te draaien in de kleine zaal, maar het publiek in de grote zaal is ook klaar voor hem.

Mensen verwachten uit mijn mond misschien geen negatieve reacties vanuit “mijn cluppie� maar ik heb me vanaf mijn eerste verslag voorgenomen om objectief te zijn. Het was een leuke avond met wat tegenvallende momenten…

Veel LP Plezier Spangen

 

Share/Save/Bookmark