Home Redactie Recensies Latin Village CD2
Latin Village CD2
ImageZoals elk jaar laat de Nederlandse zomer zich niet vastleggen op de kalender. Wederom zitten we in juli met regen, onweer, blikseminslagen en keiharde wind. Gelukkig werd ik plotseling verblijd door de postbode die mij een pakketje bezorgde met daarin de Latin Village CD 2.Gelijk maar even in de CD speler gedaan en de eerste CD bezorgde me al direct een warm gevoel.

Deze CD is gemixt door Mauri zorgt voor een heerlijk zwoel zomeravondgevoel.

Heerlijk Salsa muziek die mijn houten hollandse heupen voorzichtig doen meedeinen op de muziek met een aantal heerlijke platen. Mauri is zeker de moeite waard en het toeval wil dat deze dj eens in de maand in Players Entertainment Club op een salsa avond staat te draaien. Ik ga misschien wel proberen om mijn roestige heupen daar in topconditie te krijgen. Kortom een heerlijk zomeravond gevoel met een roseetje in de tuin was in ieder geval al bereikt dus op naar CD 2 van deze box

CD 2 is gemixt door Gregor Salto en D-Rashid. Beide mannen hebben mij al menig keer laten dansen op een feestje en ik zette dan ook vol goede moet deze cd op! En gelukkig dat ik dat heb gedaan. Heerlijke zomermuziek met een lekkere beat die mijn al opgewarmde heupen verder doen bewegen.

Een uur lang had ik het idee dat ik op een zonnig strand stond en het enige wat ontbrak was een koel cocktailtje om de dorst te lessen. Lekker om even weg te dromen met een heerlijke cd gemixt door twee mannen die nu nog hoger in mijn achting zijn gestegen

Op naar CD 3, gemixt door Daniel Haaksman. Zelf nog nooit van deze jongen gehoord maar na het beluisteren van deze CD wist ik ook waarom niet. Deze cd was absoluut niet mijn ding. Hele korte platen die mij een beetje te veel getrommel inhielden, maar ach mijn zomergevoel was al helemaal terug door de eerste twee CD's dus mijn ipod draait weer overuren.

Veel luisterplezier,

Spangen
Share/Save/Bookmark