Home Redactie Recensies Miss Nine - Around the World
Miss Nine - Around the World

Artwork-Miss-Nine-compilation-image-1024x923Al enkele jaren is DJ Miss Nine zeer bekend in de ‘dance scene’. Met deze cd laat ze haar elektrische smaak tot een diepe sound klinken in een pakkende mix. De cd is een compilatie van dance tracks en is zeker de moeite waard om aan je collectie toe te voegen. Het is vurige muziek maar niet over de top.

De eerste nummers zijn vooral rustig. Heerlijk om een ultiem zomers gevoel naar boven te laten komen. Het doet je denken aan relaxen op het strand. Zo bevat “To Be” van The 8th Note vs. Willian Clark vooral energieke grooves die worden ondersteund met veel zang. De muziek is opbouwend naarmate de nummers verstrijken.
De tweede helft van de cd bevat meer beats en deze worden dan ook naadloos aan elkaar gemixt. Vooral de laatste nummers zijn het aanhoren meer dan waard.

Hitpotentie
“Midnight Blue” van Eddie M is een heerlijk nummer die door je speakers moet knallen. Het heeft absoluut hitpotentie. Het ultieme uitgaansgevoel komt tot leven. In Give me the Love van Bitrocka feat. Sushi klinken mooie vocals wat zorgt voor afwisseling. Ook in dit nummer wordt de spanning opgebouwd waardoor je in een ultieme relax sfeer beland. ‘Rush In’ is een uptempo nummer  waarbij de elektrische beats volledig benut worden. Uiteraard bewijst Miss Nine zichzelf met “Nevertheless” . Wat een sound! “Alice in Houseland”  van Dalysovich geeft je een kleine impressie van losgaand publiek op een festival. Een pakkend nummer met een heerlijke beat. De laatste nummers bevatten afwisselende muziekgolven die je hart sneller laat kloppen.
De cd geeft je het ultieme dance gevoel en neemt je mee ‘Around The World’.

Miss Nine says always “Don’t dream your life ...... live your dream”
And she’s right.

Op 6 januari is er een album release party in de Panama te Amsterdam. Kom ook naar de Miss Nine & Friends' Official Kick Off 'Around The World Tour'!
Around the World Tracklist
1. Gesiete - Solar Vibes
2. Proluctors - Rain of Roses (Miss Nine remix)
3. Mplay - M-Theory
4. The 8th Note vs. Willian Clark - To Be (Miss Nine remix)
5. Giese & Mike Kelly - My Brain (Miss Nine remix)
6. Eddie M - Midnight Blue (Miss Nine remix)
7. Bitrocka feat. Sushi - Give me the Love (Miss Nine remix)
8. Eddy5 - Rush In
9. Miss Nine - Nevertheless ((Miss Nine 2011 remix) Dubbele haak, en rmx volledig uitschrijven
10. Dalysovich - Alice in Houseland
11. High Rollers feat. Keylas - Now or Never (Hy2rogen remix)
12. David Puentez - Harmonia (Miss Nine remix)
13. Guitro - Daybreak

Linda van der Mespel

 

Share/Save/Bookmark