Home Redactie Recensies In Trance We Trust 013
In Trance We Trust 013

itwtcd013_-_low_resDe Zweedse DJ/producer Carl B heeft de eer gekregen om de dertiende editie van In Trance We Trust samen te stellen en te mixen. De In Trance We Trust compilatie serie is één van de meest vooruitstrevende en meest gewilde compilatiereeks in het trance genre. Andere succesvolle edities uit deze serie kwamen van grootheden als Cor Fijneman, Misja Helsloot, Johan Gielen, Mark Norman, Phynn en Ton T.B. (Three Drives). 

 

Carl B wordt beschouwd als een de aanvoerders van de nieuwe generatie producers. Zijn pompende beats, aanstekelijke melodieën en "big room" producties leken in 2005 uit het niets te komen. Sindsdien heeft Carl B de sporen van zijn specifieke en onderscheidende sound duidelijk nagelaten in het trancelandschap. Vele producties volgden en remixen werden vervaardigd voor top DJ's zoals Tiësto, Armin van Buuren, Markus Schulz en Talla2XLC.

Met de veertien tracks tellende schijf "In Trance We Trust 013 maak je een muzikale reis door het beste wat het huidige trance scene te bieden heeft. Carl B heeft diep gegraven in zijn stapel favoriete tracks en heeft de beste ingrediënten gebruikt voor een erg smaakvol In Trance We Trust gerecht. Zo klinkt "Simple Pleasures' van Jonas Steur heerlijk warm en emotievol, Breath in the Radar van First State lekker dromerig en zorgt Take Off van Chris R voor een de nodige energie met zijn pompende beats. In Trance We trust 013 is een album vol trance variatie en een rapportcijfer 8 dubbel en dwars waard.

Tracklist:

01. Cor Fijneman ft. Melissa Mathes - Disappear (Cliff Coenraad & Thomas Hagenbeek Repimp) 
02. Carl B - On Short Notice
03. Jonas Steur - Simple Pleasures
04. Mr Sam ft. clAud9 - Cygnes
05. First State vs. Alex Kunnari - Breath In The Radar (Carl B Mashup)
06. Chris R vs. Carl B - Take Off
07. Carl B vs. JPL - Orchid Blossom (This Mix)
08. Virtual Vault  - Definition
09. Existone - Sunshower (Club Mix)
10. Thomas Sagstad & Tyler Michaud - Renegades (Elevation Remix)
11. Patrick Plaice & Frank Ellrich - Sticky Tape
12. Van Riel en Huinink - Sun Rise (Original vs.Topher Jones Remix)
13. Fred Numf - Directions
14. Setrise vs. Braend - Tropical Shores

Cindyboy,
4 maart 2009.

Share/Save/Bookmark