Home Redactie Recensies Lucky Charmes - Get Lucky!
Lucky Charmes - Get Lucky!
ImageDj/producer Lucky Charmes gaat als een raket, hij is de snelst reizende ster van dit moment. De Nederlandse house dj heeft een duidelijke eigen sound ontwikkeld, hierbij zijn soulful funk, electro groove en sexy latin de sleutelwoorden.
Het harde bewijs hiervan wordt geleverd door zijn debuut mixcompilatie ‘Lucky Charmes proudly presents Get Lucky!’. Het album bevat veel eigen tracks, daarnaast staan er ook knallers op van Afrojack, Sunnery James & Ryan Marciano, Sidney Samson , Eddie Thoneick en Andy Callister.
 
‘Lucky Charmes proudly presents Get Lucky!’ begint met een stoere aankondiging van hetgeen je het komende anderhalve uur te wachten staat The most “soulful, latin, minimal, jackin, filty, raw, electro house tracks”, zijn in aantocht.
Het eerste nummer mag er gelijk zijn wat mij betreft. “Hi'N'Bye” van Till West & Eddie Thoneick is een lekker swingend nummer en als aftrap wekt het hoge verwachtingen voor de rest van de cd. Ook de volgende track, “Cré Sabe 2008” van Carlos Silva feat. Nelson Freitas & Q Plus, voldoet aan de belofte die in de aankondiging gemaakt wordt. Het vertrouwen is gewekt! 

We gaan door met “Nothin Better Than Your Lovin”, “I Wanna Freak U” en “So High”, deze laatste is van Lucky zelf. Het zijn allemaal prima platen waar menig dansliefhebber blij van gaat worden.‘Lucky Charmes proudly presents Get Lucky! trakteert je moeiteloos op lekkere stoere dansbare nummers. Hierbij zijn zeker Lucky’s eigen tracks van hoge kwaliteit. Het is ook niet voor niets dat nummers als “Getcha Damn Hands Up” en “So High” de nummer 1 positie in de Dance Tunes behaalden. Zelf raak ik overigens het meest opgewonden van “Tasty Swirl” van Lucky Charmes & Kid Kaio. Maar deze track heeft veel concurrentie van de overige nummers op deze compilatie.Welk nummer vindt jij het meest opwindend? Laat het me maar weten want Lucky Charmes proudly presents Get Lucky! is zeker het aanschaffen waard. Get that bastard!   
 
Tracklist
1. Till West & Eddie Thoneick - Hi'N'Bye (Eddie Thoneick La Guitarra Mix)
2. Carlos Silva feat. Nelson Freitas & Q Plus - Cré Sabe 2008 (Hardwell Sunset Mix)
3. TJ Cases - Nothin Better Than Your Lovin’ (Hardsoul Main Rekonstructed)
4. Eddie Thoneick - I Wanna Freak U (Original Mix)
5. Lucky Charmes & Tony Verdult - So High
6. Lucky Charmes & Tony Verdult - Getcha Damn Hands Up
7. Sunnery James & Ryan Marciano - Pina (Leroy Styles Remix)
8. Lucky Charmes & Kid Kaio - Tasty Swirl
9. Saxsymbol feat. Lex Empress - Samba De Liberdade (Salto & Samson Remix)
10. Afrojack - Do My Dance (Sidney Samson Remix)
11. Gaz James & Hauswerks - City Of God
12. Nikolai Dimitrov - Do that thing
13. Lucky Charmes & Kid Kaio - Plain Dots
14. Lucky Charmes & Tony Verdult - Big knob
15. Sidney Samson - Airoplane
16. Lucky Charmes & Kid Kaio - Ping Pong
17. Rishi Romero & Nicolai Dimitrov - Future Bomb
18. Lucky Charmes & Kid Kaio - Electric Vibration
19. Sidney Samson & Ilker Akay - Ring The Alarm
20. Lucky Charmes & Tony Verdult - Fluor Flex
21. Funkin Matt - My Beat Your Groove
22. Andy Callister - N.O.W
 
Cindyboy,
4 augusstus 2008


Share/Save/Bookmark