Home Redactie Recensies Aris Kokou - Seven Days In Heaven
Aris Kokou - Seven Days In Heaven
Eind 2007 heette Klik Records haar nieuwste ontdekking, de griekse Aris Kokou, van harte welkom met de cd "Seven Days in Heaven". In de jaren 90 werkte Kokou samen met Bill Makris en dat leidde tot het bekende Intersperse project, dat vooral in de drumm'n bass scene met open armen werd ontvangen. Daarnaast ontwikkelde Aris Kokou het project Eastern Strategy waarbij hij verschillende deep en techhouse tracks produceerde voor Plastic City Suburbia.


Aris Kokou's  "Seven Days in Heaven" is een gevarieerd album met een heerlijke selectie deep house tracks afgewisseld met enkele techhouse invloeden. Ook herken ik wat drum and bass elementen in de voornamelijk door Kokou zelf geproduceerde nummers. De over het algemeen rustgevende tracks kenmerken zich verder door lekkere downtempo tunes. Supermuziek voor een chille after na een heftig feest of gewoon bij een goed glas wijn en een ondergaande zon in de tuin of op het strand.

Kokou over zijn producties "Iedere track is gecreëerd op basis van persoonlijke ervaringen en herinneringen. Met name de liefde heeft hierin een grote rol gespeeld. De meeste nummers heb ik gemaakt op momenten dat ik ervan overliep".

"Seven Days in Heaven", een album met liefde gemaakt!

 

Tracklist:

01. Intro
02. Kelly's song
03. Veneranda
04. Another Poor Mans Story
05. Interlude
06. Re Vision
07. The Dream
08. Remembrance
09. Interlude
10. Before We Raise
11. Interlude
12. Seven Days In Heaven
13. Thoughts Of You
14. Lil Child Cried On Me
15. Interlude
16. Soul Space

 

Cindyboy

27 maart 2008
Share/Save/Bookmark