Home Redactie Recensies Jeroenski – Latin House Sessions
Jeroenski – Latin House Sessions
ImageLatin House is hot! Wanneer je de compilatie-cd “Latin House Sessions” van DJ Jeroenski hoort begrijp je waarom. Op de cd vind je een mix van lekkere zomerse Latin en frisse funky house. DJ Jeroenski is bekend van de parties Salsa Lounge, Housequake en natuurlijk Latin Village. Jeroenski, hij scoorde in 2007 een hit met “Back Once Again”, over zijn “Latin House Sessions”: “Ik heb vooral gekozen voor goede platen die ik zelf veel draai en gedraaid heb en niet perse voor de allernieuwste tracks, omdat ik vind dat een compilatie langer mee moet gaan dan een paar weken. Hij moet over een jaar ook nog steeds leuk zijn”. Ik denk dat Jeroenski’s missie is geslaagd.

 
 
‘Latin House Sessions’ bevat lekkere opzwepende tracks van mannen die er in de Latin-scene toe doen. Denk hierbij aan Gregor Salto met ‘Just a Trip’, Veron met ‘Brazileria’ en Raul Moros met ‘Afro Acid’. Jeroenski tekent overigens zelf ook voor een aantal ritmische producties zoals ‘Ssshake’ en ‘Wicked Beat’. Het zijn allemaal tracks die de dansvloer goed zullen doen.   
De compilatie start rustig met feel-good Latin house van Blazy met ‘My Beat’ en Gregor Salto’s mix van ‘I’ll Make You High’. Verder gaat ‘Latin House Sessions’ los op de percussietracks van Baggi Begovic & Soul Conspiracy met ‘Big Difference’, Penn & Jabato met ‘El Sur’ en natuurlijk de eerder genoemde unreleased track van Jeroenski met Soul Conspiracy; ‘Ssshake’. Voor Latin House-liefhebbers is deze schijf een absoluut hebbedingetje.
 
 Tracklist:
 
01. Latin House Sessions Intro
02. Blazy - My Beat (S.U.M.O. Dub Bounce)
03. Very Nice People - I'll Make You High (Gregor Salto & DJ Madskillz Remix)
04. Christian Alvarez - Buscando (Richard Earnshaw Afro Mix)
05. Kid Massive & Beatchuggers - Shake It (Bryan Dalton Remix)
06. Gregor Salto - Just A Trip
07. Hardsoul presents Quazimodo - Give In
08. Soul Conspiracy & Baggi Begovic - Big Difference
09. DJ Jeroenski & Soul Conspiracy - Ssshake
10. Penn & Jabato - El Sur
11. Mike Perry & Stephan M - Psycadelic (Denis The Menace Remix)
12. R.I.O. - De Janeiro with Junior Jack - E Samba (Acapella) (Jules W Mash-up)
13. DJ Jeroenski feat. Allstar Fesh & Toni Scott - Wicked Beat (Club Mix)
14. Raul Moros - Afro Acid
15. Veron - Brazileria
16. Gregor Salto - Erasmus with Greg, Jeroenski & Roog - Your Mind Is Twisted (Acapella)
 
Cindyboy,
7/1/8.
Share/Save/Bookmark