Home Redactie Recensies Addicted to Erick E
Addicted to Erick E
ImageWanneer je op zoek bent naar een cd vol dansbare lekkere en originele housetracks, dan zou je wel eens bij “Addicted to Erick E” kunnen uitkomen. Deze dubbel cd barst zo’n beetje uit zijn voegen van de actuele toonaangevende internationale housekrakers.
Erick E heeft van zijn favoriete housetracks een perfecte compilatie weten te maken. Hij mixt de nummers vloeiend in elkaar en daarmee weet ie je zo’n tweeënhalf uur lang te boeien met dansbare, funky en originele (deep)house. Kun je de eerste zaterdag niet naar de Panama dan heb je met “Addicted to Erick E” een cd waarmee je thuis, op elke gewenst tijdstip, je eigen Addicted feestje kunt bouwen!
 
 
Cd 1
De eerste cd begint met Sucker Dj's “Salvation”, een lekkere dansbare track met een leuke vocal van Viveen Wray. Het is een mooi, easy en groovy begin van een groot houseavontuur waarin Penn & Jabato je met “Beside” trakteren op een ritmisch en erg dansbaar clubnummer. Dansbaar zijn sowieso alle nummers op deze dubbelaar, dan weet je dat vast voor het geval ik het niet expliciet meer vermeld.
Ook Cicada met “Beautiful” is door de Nederlandse top DJ geselecteerd. Erick liet zijn oog vallen op de Michael Gray Remix. Dit is een echte topper met een lekkere bassline die je heupen op hol jagen. Je bent dus gewaarschuwd! Verderop horen we “Season of Jack” van Grand Nelson. Een klassieker in een heerlijk nieuw clubjasje. Let op het groovy pianospel.
De Addicted feesten kenmerken zich onder andere door een vette deepsound. Dit vind je zeker terug bij “Reach For Me” van Murk Pres. Funky Green Dogs en” Deep Into Your Soul“ van Frisca & Lamboy. Bij de laatste moet je oppassen. Eén of andere spannende vocal probeert in je brein te infiltreren. Een absoluut topnummer!
 
Cd2
De tweede cd verwelkomt je met een paar echte floorfillers; de After Midnight dub van “I've Got To Know” heeft een lekkere beat en de Hardsoul bewerking van ‘Believe in me” is een echt kunstwerk geworden. Maar hadden we wat anders van Roog, de man achter het Hardsoulconcept, verwacht? Ik dacht het niet.
De Funkerman Remix van “If Only” heeft een swingende groovy tune en is in deze verzameling tracks een prima afwisseling op de wat diepere nummers. Verschillende platen die Erick E uitkoos voor deze dubbelaar worden vocaal begeleid. De lekkerste vocal vind ik toch wel die op “The Cure & The Cause” van Fish Go Deep. Dit is een prima origineel nummer waar meiden die van cellulitis afwillen zeker blij van zullen worden. Shake that ass!
 
Tracklist:
Cd1
01. Sucker Dj's - Salvation 
02. Baggi Begovic - Break Of Dawn 
03. Martin Solveig - Rejection (Ericke Remix) 
04. Penn & Jabato - Beside 
05. Cicada - Beautiful (Michael Gray Remix) 
06. Grand Nelson - Season Of Jack (Jesse Garcia Piano Remix) 
07. Dub Deluxe Good - Old Days (Angel Anx Tested Remix) 
08. Shapeshifters - New Day (Ericke Dub Mix) 
09. Murk Pres. Funky Green Dogs - Reach For Me (Tv Rock & Dirty South Remix) 
10. Sandy Rivera & Haze - Freak (Ericke Remix) 
11. John Dahlback - Everywhere (D.O.N.S Vs Tranquillo Chill Mix) 
12. Frisca & Lamboy - Deep Into Your Soul (The Cube Guys Remix) 
13. Dirty South - Let It Go (Axwell Remix) 
 
Cd2
01. Hardsoul & Marnix Present Barrington - Generate Love (Sergio Flores 4 Da Love Mix) 
02. Dj B - I've Got To Know (After Midnight Dub) 
03. Hardsoul & Fierce Ruling Diva - Self Religion (Believe In Me) (David Penn Remix) 
04. David Vendettta - Freaky Girl (Ericke Remix) 
05. Eddie Thoneick Pres. Female Djs Feat. Chelonis R. Jones - If Only (Funkerman Remix) 
06. Marlon D - Jesus' Creates Sound 
07. Harrison Crump - Gone (Crump Daddy Remix) 
08. Bart B More - Take It Down (Noir Remix) 
09. Erika Jayne - Rollercoaster (Mark Knight Remix) 
10. Fish Go Deep - The Cure & The Cause (The Cube Guys Remix) 
11. Electronic Pirates Pres. Rebeka Brown - Kinda Girl (Montilla Remix) 
12. Shlomi Aber - Inspiration 
 
Cindyboy,
13 december 2007.
Share/Save/Bookmark