Interviews
DJ Jean en zijn Madhouse
Interviews
DJ Jean tijdens het dancevenue interview met Emina Dinsdagavond ergens long agoo, 20:00: Eem, wat heb je donderdagmiddag te doen? - Nou gewoon, werken... Kun je een paar uur vrijmaken aan het eind van de middag? - Hoezo? Is het belangrijk? Je mag een interview doen met DJ Jean.... - [totally flabbergasted] Oh ok....ik ga m'n best doen..... ("YESSSSSSsssssss yes yes yes" gaat er door mijn hoofd) Het is dan ook wel een goed moment voor een interview, aangezien DJ Jean op 21 februari 2009 met een vette line-up een superfeest geeft in Ahoy'. Geen solo-project, maar een reeks van DJ's die wel, op z'n zachtst gezegd, een feestje weten te bouwen. Donderdagmiddag 29 januari 2009, 16:15; de lobby van The Westin Hotel in Rotterdam: Sippend aan een kopje thee wachten we totdat we naar boven mogen om DJ Jean aan ons vragenvuur bloot te kunnen stellen. Mijn eerste grote interview en ik heb geen greintje spanning! Eenmaal boven maken we kennis met DJ Jean. Wat een superaardige vent is het! We ploffen neer op de bank en ik begin, met gepaste zenuwachtigheid, aan het interview....
Lees meer...
 
Sunnery James & Ryan Marciano: “Sexy By Nature is freakin’nieuws!”
Interviews
Sunnery-James-Ryan-Marciano2Ze behoren in de top 10 van beste DJ’s van Nederland. Dancevenue was te gast op de persdag van de wereldberoemde Nederlandse DJ’s Sunnery James en Ryan Marciano, zij vertellen enthousiast  over hun project Sexy by Nature. “Olsdkool maar toch is het weer iets freakin’ nieuws”, aldus de twee sympathieke vrienden.
Lees meer...
 
Dancevenue in gesprek met Hardwell
Interviews
hardwellOp zijn 14e tekende hij zijn eerste platencontract en sindsdien is het ontzettend hard gegaan met de carrière van Robbert van de Corput, wereldwijd bekend als DJ Hardwell. Zijn kenmerkende sound is wereldwijd te horen op de grootste festivals en locaties. Hardwell’s nieuwste cd ‘Revealed vol 4.’ komt binnenkort uit en beloofd opnieuw een ware hit te gaan worden.  Net terug uit Ibiza en nu voor een paar dagen in Nederland. Hardwell maakt een gaatje in zijn overvolle agenda voor een interview met Dancevenue.
Lees meer...
 
DJ Miss Nine, een inspirerende vrouw met wereldklasse!
Interviews
Miss_NineKristin Schrot, bekend als DJ Miss Nine, timmert flink aan de weg en is bezig om de wereld te veroveren. Deze wereldberoemde DJ reist alle landen af om haar sounds te kunnen delen met het publiek. Ondanks haar drukke schema, heeft Miss Nine opnieuw een gaatje in haar agenda vrij kunnen maken voor een interview met Dancevenue. Openhartig en inspirerend vertelt Kristin over haar belevenissen, avonturen en ambities.
Lees meer...
 
DJ René maakt entree op Soulheaven
Interviews
Dj_ReneRené van der Mespel, beter gezegd ‘DJ René’ komt uit Rijswijk en is 20 jaar oud. Nog niet heel bekend, maar dat zou zomaar eens kunnen gaan veranderen. Soulheaven staat voor hem op het programma, z’n grootste feest tot nu toe. Druk met alle voorbereidingen. Desondanks heeft hij in z’n drukke werkschema een gaatje gevonden voor een interview met Dancevenue.
Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 8