Home Redactie Specials
Specials
Grote Cloud 9 Music BV voorjaars winactie
cloudCloud 9 Music BV is de kou zat en verlangt naar de eerste warme zonnestralen van het voorjaar. Als opwarmer voor een zonnig 2013 stelt het entertainmentbedrijf uit Amsterdam  verschillende supergoede compilaties beschikbaar voor de grote Cloud 9 Music BV voorjaars winactie. Wat te denken van de splinternieuwe verzamelboxen HARDCORE THE ULTIMATE COLLECTION - VOLUME 1. 2013, TRANCE THE ULTIMATE COLLECTION - VOLUME 1. 2013 en HARDSTYLE THE ULTIMATE COLLECTION - VOLUME 1. 2013. Wil jij een exemplaar? Doe dan mee!   
Lees meer...
 
Opening Strandclub WIJ; het wordt een hete zomer!
WijAfgelopen zondag opende Strandclub WIJ haar deuren met een geweldig feest. Tabass-Co, Fedor Limjoco, DJ Laurenzo, Miss J'amore en DJ Jean lieten de mooi aangeklede tent uit de voegen barsten met opzwepende beats en het goed geklede publiek smulde ervan. De dansvloer was vanaf de eerste beat vol met dansende bezoekers die na een ijskoude winter duidelijk zin hadden in een stomend feest.
Lees meer...
 
Dj Sasha in Blackpool (1990)

Hoe vierden ze 17 jaar geleden een feestje? Het antwoord geeft dit filmpje van een optreden van Dj Sasha in Blackpool in 1990.

Lees meer...
 
De canon van 20 jaar house music

House Canon

Grande finale Generations of Love

Wie was de Vincent van Gogh van de house? Wie maakte de Rietveldstoel van de elektronische dansmuziek? Bij de twintigste verjaardag van de house koos CHemistry de 20 meest innoverende, revolutionaire en invloedrijke platen. Schijven die als kolonisten uitzwermden over de wereld. Gemaakt door hele en halve Hollanders, Canadezen, Fransen, Amerikanen, Engelsen en Duitsers. Een overzicht van de belangrijkste, invloedrijkste muzikale gebeurtenissen van de afgelopen 20 jaar, gevangen in 20 platen. Platen die de tand destijds hebben doorstaan cq zullen doorstaan en die mensen zouden moeten kennen. Niet per se hits, maar wel platen die er toe doen. Dit alles natuurlijk naar de bescheiden mening van CHemistry...  Platen die knalden, en zullen blijven knallen. Een canon vol kanonnen.

Lees meer...
 
Oldie: DJ (100%) Isis

Hoe was DJ Isis toen ze 17 jaar was? Bekijk deze leuke docu over Isis toen het nog allemaal moest beginnen.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 3