Home Redactie Recensies Stonebridge – SOS
Stonebridge – SOS
Recensies
Je staat al de hele nacht op de dansvloer en je bent hondsmoe. Je bent toe aan een break aan de bar. Maar plots een heerlijke bassline die je lichaam van je hersenpan tot je teennagels  overspoelt met energie. De sexy vocals die volgden spoelen in één klap je vermoeidheid weg en je danst door! Stonebridge has entered the party!

De nieuwe track van Stonebridge heet "SOS" en is in mijn ogen één van de vetste nummers van deze zomer. "SOS" bevat een hele vette bassline overgoten met een funky house saus met  als topping de heerlijke vocal van Erire.   

Aan het begin van dit jaar kwam de single al binnen in onze FMC Dance Top 50. Het heeft dus nog eventjes geduurd voordat "SOS" dan eindelijk op single uit komt.

Stonebridge is een Zweedse DJ/producer, die deze zomer zijn tweede album Music Takes Me uitbrengt. Zijn echte naam is Stenn Halstrom en hij werd bekend dankzij zijn remix van "Show me Love" van Robin S , "Put 'Em High en "Take me away". Met name in Engeland scoorde Stonebridge met deze nummers uitermate goed op de dancelijsten.

Met SOS heeft de Zweedse producer weer een topspits in huis waarmee hij een goede kans maakt op het zomerkampioenschap Helemaal omdat het nummer in de verschillende Britse dancelijsten (Cool Cuts en de Buzz Chart) hoog heeft gestaan. De videoclip ziet er heerlijk zomers uit met al die vrouwen in blote creaties.

 
Cindyboy
Share/Save/Bookmark