Home Redactie Recensies Benjamin Bates – On My Feet (This World Needs More People Like You)
Benjamin Bates – On My Feet (This World Needs More People Like You)
Recensies
Deze zomer verschijnt het tweede album van Benjamin Bates met de titel “Recyclomania” en “On My Feet” is daarvan de eerste singletrack. Daarnaast is het nummer de Dance4Life track van 2007! Alle opbrengsten van de single gaan daarom naar deze jongerenorganisatie, die zich bezighoudt met het gevecht tegen hiv/aids. Benjamin Bates is één van de ambassadeurs van Dance4Life.

Bates: “De manier waarop Dance4Life jongeren benadert om iets te doen aan het hiv/aidsprobleem vind ik heel sterk. Ze bieden de jongeren een aantrekkelijke manier om hun steentje bij te dragen. De combinatie van de serieuze boodschap en het luchtige entertainment zorgt ervoor dat Dance4Life de jongeren daadwerkelijk in beweging krijgt!”

De single past qua thema perfect bij Dance4Life. On My Feet is een lekker dansbaar vrolijk en zomers nummer. Het past goed bij de positieve manier waarop de organisatie een serieus probleem aanpakt. De regel uit de tekst “this world needs more people like you”, slaat op iedereen die zich inzet voor Dance4Life. De single wordt ook gebruikt als thema voor de Street Parade in Zürich, Zwitserland. Een feest met jaarlijks rond de 750.000 bezoekers.

Cindyboy26/4/2007
Share/Save/Bookmark