Home Redactie Partyreports Extrema Outdoor 2007
Extrema Outdoor 2007
Partyreports
Om half 8 wakker worden van de wekker op zaterdagmorgen is normaal gesproken niet echt mijn ding, maar vandaag is het dan eindelijk zover. Mijn feestje!! Mijn feestje zo noem ik Extrema al vanaf de eerste keer dat ik ben geweest, is vandaag en ik heb er zin in! Eerst even een tussenstop in Rotterdam om nog wat vaste danspartners op te halen en op naar Best!!
Een vriendinnetje die in Eindhoven woont had ons een geweldige parkeerplaats ingefluisterd dus TomTom aan en rijden maar! Inderdaad stonden we stalles want na een wandelingetje van een minuut of 10 waren we bij de poort. Alleen wij mochten er daar niet in. VIP moesten een poortje verder lopen. Ach nog een minuut of 10 wandelen is zo erg niet met de muziek die je al uitnodigend laat weten dat het een topdag gaat worden, alleen waarom moet ik altijd plassen? Maar ach...de bomen hebben een beetje bijvoeding gehad en uiteindelijk waren ook wij binnen!

De entree verliep weer vlekkeloos, alhoewel ik er wel bij moet zeggen dat de heren aan de deur wel vreselijk streng keken!! Verder waren ze heel lief, de meneer die mijn tas moest controleren vroeg zich alleen af of ik ging verhuizen, maar ja leg maar eens aan een man uit wat je als vrouw op een dag Extrema allemaal nodig kan hebben. Lockertje gescoord en door naar het feest!

Nog even muntjes halen en ik blijf erbij dat men best rekening mag houden met inflatie maar waarom kost een muntje nu 2.20? Dat is zo'n raar bedrag. Is 2 euro voor een glaasje sinas niet duur zat?? Maar ach een dagje stappen kost nu eenmaan veel geld dus kom maar op met die munten, we willen LOS!!

Eerst even vlug het terrein verkend, maar al snel een stekkie gevonden waar we best de hele dag wilde verblijven. Pal voor de Future Funk stage waar ik in avond toch niet meer weg te slaan zou zijn mijn roze kleedje neergevleid en de dag kon beginnen.

Gregor Salto stond te draaien toen wij aankwamen en hij draaide hele andere house dan ik van hem gewend ben. Is het doorgaans tralalitralalahouse nu draaide hij lekkere club met een goeie beat. Kortom een opwarmertje dat alvast goed aanvoelde!

Maar ja dan komen de kriebels... even kijken bij...

Dus Spangen ging weereens aan de wandel hihi. De eerste stop was @ the Lakeside waar ik al direct zoveel bekenden ben tegengekomen dat ik na een langdurige knuffel en hoe gaat ie sessie toch maar weer besloot om naar mijn kleedje te gaan voordat de zoekactie naar mij op touw zou zijn gezet!

Muziek in de Lakeside is dan niet helemaal mijn ding maar het was wel een gruwelijk mooie plek om LOS te gaan! Lekker onder een enorme parasol, met een grote opening op het water zodat je lekker met je bolletje in het zonnetje en de wind kon dansen en later tijdens het buitje ook nog droog kon staan.

Teruglopend naar mijn plekje viel wel gelijk op wat een vreselijke drukte het was geworden. Ik dacht dat er, nu het terrein wat groter was, wat meer ruimte zou ontstaan Dat viel een beetje tegen!! Er was wel meer ruimte tussen de stages in, maar vooral bij FutureFunk was het erg druk.. Maar ach dat mag de pret op mijn feestje echt niet drukken. De weergoden waren ons in ieder geval goed gezind, want wat was het een heerlijk weer, ook goed voor de baromzet natuurlijk want ik lustte wel een verkoelend drankje zo op zijn tijd.

Om een uurtje of 4 even naar foodvillage gelopen want van al dat dansen krijg je toch een beetje trek! En dan komt het volgende probleem. Kiezen! Mensen die mij een beetje kennen weten dat ik een echte weegschaal bent en dus over alles twijfel, maar ja dan moet je mij dus niet voor een hele rij eetkraampjes zetten waar ze allemaal heerlijke dingen verkopen. Uiteindelijk na ienemienemutte gekozen voor de nasi. Die was hmmm heerlijk en het moet gezegd een bak waar een heel weeshuis een week van kan eten voor maar 3.5 munt!!

Met een volle maag en een nog net zo goed humeur als de hele dag weer lekker terug naar mijn kleedje om even een momentje rust te nemen.. hihi. Mochten mensen het hebben gezien. Ja ik geef het toe...dat was een kleine siësta!

Over tot de orde van de dag en verder dansen maar weer. S.O.S en Harry ChooChoo Romero hadden mijn dansslippers al aardig afgesleten, toen mijn held van de dag kwam; Mr. Morillo nam de decks over en het strand rockte!! Geweldige platen met een mixvaardigheid waar mening dj een puntje aan kan zuigen. Kortom Spangen stond te genieten.

Als afsluiter was gekozen voor de Housequack heren maar die brachten voor mij niet de afsluiter die ik had gehoopt. Na de set van Morillo vond ik misschien wel alles tegenvallen, maar dit was te voorspelbaar!!

Misschien waren de weergoden het wel met me eens, want tijdens de set van de heren begon het te regenen. Eerst wat kleine spetjes, maar uiteindelijk een flinke bui, maar ach Extrema is Extrema en daar kan zelfs een verfrissend buitje geen afbreuk aan doen.

Uiteindelijk verzopen en met de modder totaan mijn oksels richting auto gelopen met op de achtergrond het vuurwerk over het water van Aquabest! Eenmaal in de auto aangekomen kon ik nog net gaan zitten voordat ik in een diepe slaap viel vol met heerlijke dromen over de geweldige dag die ik weer had gehad!

Volgend jaar op zeker weer!!!

Beoordeling:

Entourage: 9
Muziek: 9
Barren : 8.5
Toiletten: 8
Publiek: 8 ( meer housetoeristen dan voorgaande jaren)

Aandachtspunten: misschien iets minder mensen rond mijn plekje laten staan!!!

Dikke partykusssssssssss
Spangen

Share/Save/Bookmark