Home Redactie Partyreports Players 2 jaar
Players 2 jaar
Partyreports
“Goh wat gaat de tijd toch snel.” Elke keer bedenk ik me weer. “Goh is het al zolang geleden dat…”.

Dat gebeurde ook verleden week. In de nieuwsselectie van dancevenue stond het persbericht over Players 2 jaar. Webmaster Rick maakte de opmerking: “2 jaar alweer, ik heb nog foto’s van de eerste verjaardag.” En inderdaad Players bestaat alweer 2 jaar. Als dit verjaardagsfeest net zo leuk word als het vorige dan zit het wel goed.

In plaats van normaal pas om een uurtje of 11 gaan tutten nu vroeg aan de slag, want genodigde waren vanaf 10 uur welkom. En ja als je dan toch welkom bent dan maar liever alvast wat langer een dansje maken dan het risico lopen dat je iets mist!


Heel grappig om te zien dat er zo vroeg al de nodige feestbeesten rondlopen. Er was absoluut geen saai receptie sfeertje, nee de feestsfeer zat er al direct lekker in.Leon Benesty nam de muzikale aftrap voor zijn rekening en dat deed hij weer vol zelfvertrouwen en met een geweldig gevoel voor sfeer en muziek.. Petje af! Mocht er nu iemand wachten op een beschrijving van alle sets dan kunnen deze mensen nu beter stoppen met lezen. Met 17!! dj’s die elkaar afwisselden ben ik afgehaakt om over allemaal wat te schrijven.


17 DJ’s en 2 MC’s die elkaar zoals gezegd afwisselden en dat ging in zo’n rap tempo dat je op moest letten om niemand te missen.Normaal gesproken baal ik altijd van die korte setjes, maar deze keer liep het gewoon. Iedereen was duidelijk van huis gegaan met het idee om er een feestje van te maken en dat is dan ook prima gelukt. Oké misschien draaide de ene beter dan de ander, maar ach dan een drankje gehaald en de volgend was alweer aan de beurt.

Kortom muzikaal was er niets aan te merken op deze avond. Alle 17 DJ’s deden hun werk super maar ik moet er toch nog wel een paar uitlichten.

DJ Melly Mel vond ik zo super draaien, lekker stevige house die je liet dansen omdat je gewoon niet stil kon blijven staan. Ik baalde dat hij ging stoppen maar gelukkig zag ik direct het gezicht van mijn held Ramon Diaz. Ramon werd deze keer vergezeld door het opkomende talent DJ MeMo en wat een set hebben deze heren neergezet zeg. Mochten er dames zijn die vinden dat de DJ’s te weinig interactie hebben met het publiek… check them out!!! Ramon speelt altijd al geweldig in op de zaal, maar MeMo trok het nog een tandje verder. Glimlachen en knipogen vlogen de zaal in en de dames vonden het geweldig (ja ik ook., geef het direct toe).

Mijn complimenten voor de de snelle barjongens en meiden. Echt super hoe je terwijl het superdruk was toch zo je drankje kreeg. Weet zeker dat deze mensen de hele zondag met hun voetjes in een bakje water hebben moeten zitten om een beetje bij te komen. RESPECT! Ook voor de gastheren niets dan lof want de hele avond was er een constante stroom van bezoekers en iedereen werd behandeld of dat hij/zij die ene belangrijke vip was. Iedereen voelde zich speciaal en dat willen we toch allemaal.

Helaas komt er aan alle leuke feestjes een einde, zo ook aan het 2 jarig bestaan. Maar gelukkig hebben we nu weer een jaar de tijd om bij te komen en ons voor te bereiden op het 3e feestje!


Samenvatting van de avond:

Een geweldig feest met een grote groep dj’s en feestgangers die er met zijn allen een geweldig feest van hebben gemaakt.

 

Op naar de volgende verjaardag!

 

{mos_ri}

Share/Save/Bookmark