Home Redactie Partyreports Las Vegas Delight @ the Lexion
Las Vegas Delight @ the Lexion
Partyreports
Zaterdag 25 november zou de Lexion omgetoverd worden tot de befaamde stad die bekend staat om zijn ongrijpbare sfeer, extravagante casino’s en night clubs. Las Vegas Delight met bovenstaande ingrediënten vraagt natuurlijk om een dress code:  roze, goud en zwart! De line up van vanavond, Artento Divini, Dennis Christopher, Randy Katana, Santito en Tremenda zal worden ondersteund door MC Da Silva.

Voor mij was het alweer lang geleden dat ik in de Lexion ben geweest en was dan ook zeer benieuwd hoe de ruimte omgetoverd zou worden tot Las Vegas. Ik had besloten om als "A Woman in Black" te gaan wat voor mij een excuus was om weer eens mijn hoed uit de kast halen.

Ruimschoots op tijd vertrek ik naar de Lexion. Daar aangekomen valt het mij op dat de parkeerplaats al aardig gevuld is. Het is net 23.00 uur en dat gaat wat beloven voor de avond/nacht. Na een zeer vlotte binnenkomst, jas ophangen en muntjes halen kon ik mijn nieuwsgierigheid gaan bevredigen.


De aankleding.

Another Stage had echt waanzinnig hun best gedaan om de ruimte mooi aan te kleden. Aan beide kanten van de verlichte showtrap stonden oases met palmbomen, een vijver en een heuse fontein! Bovenaan de trap in de spotlights was de DJ-booth. Op die manier had je vanuit de hele ruimte zicht op de DJs. Achter de DJ was een doek waarop de VJ leuke dingen liet zien. Je kon je zelf ook vaak zien dansen op het scherm. Er was een catwalk gemaakt waarop veel mooie dames zich in spetterende outfits presenteerden aan het publiek. Je kon ook zelf eens ervaren hoe dat is om op een catwalk te lopen, maar dit heb ik aan mij voorbij laten gaan. Ik weet namelijk precies hoe dat zou zijn gegaan, oeps, een misstap en gewoon ernaast vallen!

Gelukkig hebben veel party people zich aan de dress code gehouden en het zag er echt glamoures uit. Heerlijk om te zien dat veel mensen er aandacht aan hadden besteed. Voelde mezelf ook een beetje ster onder deze mooi uitgedoste feestgangers. Het geeft toch wel een extra cachet aan een feest. Boven kon je heerlijk chillen op witte lounge banken waarop rode rozen waren gelegd en een spiegel in een hartvorm. Hierdoor ging ik mij echt als een VIP voelen! Verder waren er mooie decors gemaakt.  Maar je kon ook over de balustrade heen hangen die in een halve cirkel loopt, en je zo een goed uitzicht had op al het moois beneden. Er werden die nacht vele wervelende shows gegeven. Ik kwam ogen te kort. Ook super om te zien hoe twee show-boys het publiek liepen te entertainen op waanzinnige hoge hakken.


Dennis Christopher, Santito , Tremenda

Dennis Christopher, een nieuwe naam voor mij, stond lekker groovy te draaien bij binnenkomst. De dansvloer raakte al snel lekker gevuld en rond 00.00 uur begon het toch al aardig druk te worden. Je kon merken dat iedereen er zin in had. The wheels werd overgedragen aan Santito die zijn set lekker opbouwde en voor mij heerlijk dansbare muziek ten gehore bracht....en ja hoor....dan hoor ik Saterday-night van Herman Brood een remix gemaakt door Armin van Buuren. Wow die plaat op dat moment.....met die woorden...het paste gewoon!

Aan het eind van zijn set schroefde hij het tempo op zodat Tremenda het feest naar een volgend level kon brengen. Ik had al veel over die jongen gehoord en aan het begin van de avond zei hij mij energie over te houden voor zijn set. Nou gelukkig heb ik geluisterd want het ging los. Wat een enthousiaste DJ en wat een drive die hij op ons overbracht. De hele showtrap en dansvloer stond vol met springende swingende en mooi uitgedoste "sterren". Stilstaan was er gewoon niet bij.

 

Randy Katana en Artento Divini

De sfeer zat er inmiddels goed in en Randy Katana deed daar nog een schepje boven op. Plankgas en beuken maar. Je kon zien dat hij er aardig zin in had en met Da Silva zweepte hij de gasten op en de temperatuur steeg. Natuurlijk draaide hij zijn eigen ding waar hij goed in is en zo te horen aan fluitconcerten had hij veel fans. Maar dan kwam Artento Divini voor mij "the man" van de nacht. Jeetje wat een super set. Namen van platen heb ik niet onthouden want ik had het te druk met uiting geven aan mijn plezier, en wel swingen! Boven aan de showtrap vlak voor de DJ stond deze "Woman in Black" te excercisen. Wat een geweldige climax van deze nacht, het was gaan met die banaan en ik zag dat ik niet de enige was. Gaaf om te zien hoe Artento Divini inspeelde op het publiek.

Maar helaas komt er aan elk feest voor mij een eind en tegen 06.00 uur zeiden mijn beentjes tegen mij......enough!

Conclusie

Een heerlijk feest waarbij echt heel veel aandacht was besteed aan entourage én er waren veel show elementen in verwerkt. Mijn complimenten want je waande je echt ergens anders. Ik voelde me verwend, welkom en een echte Las Vegas ster!
 

www.lasvegasdelight.nl

Foto's Las Vegas Delight  

 

Share/Save/Bookmark