Home Redactie Partyreports sneakerz @ the beach Part 2
sneakerz @ the beach Part 2
Partyreports

Na de vorige editie van Sneakerz on the beach was ik verkocht. Dus gisteravond wederom naar Scheveningen gegaan met het idee om mijn weekend knallend af te sluiten.


Line up

Met een line up van William Shagspear B2B met Billy the klit, Lucien Foort, Erick E en Don Diablo kon het haast niet anders dan dat er ook deze keer weer de nodige danspasjes gemaakt zouden gaan worden.

De kaartverkoop had de organisatie verplaatst, wat voor een iets makkelijkere doorstroming zorgde, dus dat was alleen maar een verbetering met de vorige editie!
Dus binnenkomen, munten kopen en klaar staan om te feesten was nu nog sneller geregeld!

Na de eerste rosé maar eens naar de DJ booth gelopen en daar te zien dat de heren William Shagspear en Billy de Klit net de decks overgaven aan Lucien Foort. Aan het al danig opgewarmde publiek te zien hadden de heren hun werk goed gedaan want er was al een geweldige sfeer in Beach club Brunotti.

Held van de dag!

Lucien Foort nam over en het was duidelijk dit was een man met een missie!!!
Misschien had hij wel meerdere missies want het was niet helemaal duidelijk of het nu was “En nu ga je dansen klootzak�, “het dak moet eraf� of misschien zelfs wel “no surrender just dance!!!� Ik denk persoonlijk dat hij voor alle opties was gegaan. Sjesus wat een set draaide Mr Foort. Ik was al een fan, maar na deze avond weet ik het zeker.. Lucien for president!!!
Geweldige platen met een tempo waar de honden geen brood van lusten en dan dat lachende genietende gezicht van deze geweldige vent. Super! Voor de critici onder ons.. hij is wel heel veel kilo’s afgevallen maar zijn skills is hij hierdoor niet kwijtgeraakt. Lucien is nu niet alleen meer een lust voor het oor maar ook voor het oog en zeg nu zelf het oog wil ook wat! ;-). Hij draaide zelfs zo goed dat de stoppen er moeite mee hadden en even was er dan ook een moment om je voetjes rust te geven toen de stroom uitviel!
Ik heb werkelijk niemand stil zien staan en de keren dat de handjes in de lucht gingen waren niet meer te tellen. Iedereen was het er duidelijk over eens, dit was feesten met HOOFDLETTERS!!!

Held 2

Eigenlijk ga je er dan in je achterhoofd vanuit dat niemand dat meer kan overtreffen, maar Erick E stond na hem geprogrammeerd en deze heeft natuurlijk ook wel een reputatie hhog te houden.
En ja hoor ook hij maakte zijn reputatie meer dan waar door gewoon op de zelfde voet verder te gaan! Net als Lucien speelde hij helemaal in op het publiek dat naar meer snakte!!
De organisatie doet er dan ook goed aan om met een concurrerend feest te gaan overleggen over een naamsverandering en vanaf nu het feest LOS te gaan noemen… want los ging het!!!

Alle bezoekers die spontaan het “Ow yes, you are now rocking with the best� inzetten en hiermee het werk van de MC overnam, was echt een kippenvel moment en vooral het lachende hoofd van Mr E!

Na mezelf al lang geen tijd te hebben gegund om de toiletten eens te bezoeken toch maar even een uitstapje gemaakt en het is leuk om te ervaren dat de organisatie duidelijk mijn vorige report hebben gelezen. Er waren nu meerder toiletten zodat ik niet eens mijn eigen private wc’tje van de vorige keer heb hoeven bezoeken.
Respect ook voor de toiletdames die er ondanks de beperkte ruimte en steeds doorlopende toestroom aan plassers de toiletten er netjes uit lieten zien!
Na Ercik E was het tijd geworden voor Don Diablo en deze DJ had ik nu een aantal keren met wisselend genoegen mogen beluisteren.
Deze keer trapte hij aardig af en na de set van zijn beide voorgangers was het niet meer dan logisch dat het gas iets terugging anders had de brandweer eraan te pas moeten komen om iedereen van het plafond te halen.
Maar net als de voorgaande keren vond ik de opbouw van zijn set niet om over naar huis te schrijven.. wel geweldige platen die hij elke keer weer weet te vinden en waar hij zijn gehoor dan ook duidelijk mee verast, maar naar mij gevoel te veel breaks en zeker op momenten waarop ik ze niet wil.( nu weten de meeste ondertussen natuurlijk wel dat Spangen het liefst helemaal geen breaks heeft maar oké)

Wel toegeven dat ik waarschijnlijk een van de weinige was die er zo over dacht want Brunotti bleef een grote dansende massa!

Rose test afgelast

Een nadeel hing er echter wel aan het muzikale geweld dat we voor onze kiezen hebben gekregen. Ik heb niet eens tijd gehad om de rose test af te maken ;-)

Ik wil dan ook een bos veren geven aan de organisatie, het personeel van Brunotti, de heren DJ’s en de andere partygangers die er voor hebben gezorgd dat mijn zondag er een is geworden voor in de boeken

Party knuffels,
Spangen

 

 

Share/Save/Bookmark