Home Redactie Partyreports Gewoon Goed!!!
Gewoon Goed!!!
Partyreports

Het is zaterdagavond 9 april en ik ben me aan het voorbereiden op een avondje entertainment in Club Players. Vanavond gaat Ramon Diaz een zes uur soloset verzorgen en twee uur een set van deze jongen bijwonen is al hemels, dus ik verwacht eigenlijk met sluitingstijd de zaak uit te zweven.

Vanavond gaan we met een grote groep die normaal altijd in de LP te vinden was en die ga ik dan ook een guided tour geven door Players. Nou is dat op zich niet zo’n hele grote taak, aangezien alles in Players overzichtelijk is. Het grootste probleem zal denk ik zelfs zijn om ze weer mee te krijgen, want ik weet zeker dat Ramon ze bij binnenkomst al meesleept in zijn sexy set. En de groep is daar altijd wel voor in…

Kortom, ik ben er klaar voor en met een gerust hart vertrek ik dan ook naar het van Tuijl park om te gaan dansen bij Players. Bij aankomst op de parkeerplaats blijkt dat de actie om dames voor 0.15 uur gratis entree te geven al werkt, want er staan namelijk al de nodige auto’s. Gelukkig is het een grote gratis parkeerplaats, dus Spangen hoeft niet ver te lopen in haar zomerse (iets té misschien met 2 graden….) outfit.

Na langs de gastheren te zijn gegaan en ons te hebben gemeld als reporters lopen we de zaak in, en inderdaad er zijn al veel partygangers die hun weg naar Ramon hebben gevonden.

Gewoon Goed
Deze soloavond heeft de pakkende naam ‘Gewoon Goed’. Stoer bedacht, maar heel passend bij Ramon die nu eenmaal gewoon goed is.. Gewoon goed staat voor een avond totale entertaining door Ramon Diaz, Norman Souares en MC Nova… Ik zeg: “een dreamteam”.

Wij van Dancevenue mochten aan de winnaars van de prijsvraag ook een CD van Ramon weggeven en ik vroeg me wel af hoe ik dat allemaal zou gaan doen.. Moest ik ze achteraf opsturen of zou ik iemand herkennen? Nou, daar had ik me geen zorgen om hoeven te maken want de winnaars meldden zich eigenlijk allemaal vanzelf. Hoe ze me herkenden…. Waarschijnlijk had het wel iets te maken met het feit dat er maar één klein rood springkipje met een camera rond liep te huppelen, die toevallig ook nog eens Dancevenuekaartjes bij zich had… dus de winnaars waren snel gevonden.

Ramon begon de avond in een heerlijk zomers tempo en stond al duidelijk te genieten.
De samenwerking met MC Nova en Norman Souares is er ook een om je vingers bij af te likken…. Het maakt inderdaad gewoon de avond compleet. MC Nova stond zoals gewoonlijk haar gouden strotje weer flink te roeren en dat blijf ik toch bijzonder vinden.. WOW!
Norman stond deze keer niet boven in een hoek, maar aan de rand van de dansvloer en dat vond ik ook wel erg stoer… hij stond dus eigenlijk gewoon naast je te trommelen.

Sfeer
Erg lekker was ook om te merken dat iedereen zin had in een lekkere avond goeie muziek en duidelijk was gekomen om te dansen. Toen eenmaal het eerste schaap op de dansvloer was, volgde de rest eigenlijk al heel snel en vanaf dat moment is het niet meer gestopt.
Iedereen was in een goede bui en danste de kou van de nacht heerlijk van zich af.

Ramon zorgde er dan ook wel voor dat we het niet koud kregen, niet alleen door het feit dat hij ons constant liet dansen, maar ook door zijn platenkeuze. Hmmm, lekker hoor van heel groovy tot supersexy….. en dat allemaal op een lekkere beat!!!!! En dan natuurlijk die uitstraling van Ramon!!! Geweldig om hem in zijn Booth te zien rondspringen en dansen, meezingend met zijn platen. Precies wat ik zo graag zie van een DJ. Kortom, Spangen stond te genieten.

Rond een uurtje of vijf waren mijn toch al zo korte benen voor mijn gevoel weer een paar centimeter gekrompen en werd het dan ook voor mijn gevoel tijd voor een klein slaapje.

Kuzzels

 

Share/Save/Bookmark