Home Redactie Partyreports Playing @ Players
Playing @ Players
Partyreports

Dit weekend wilde ik eens rustig aan doen met stappen, vooral niet te ver weg want lang in de auto zitten stond niet op mijn verlanglijstje voor dit weekend. Nee deze keer gewoon lekker stappen in de buurt. Nou was het heel toevallig dat Miss Monica gepland stond bij Players Entertainment Club, dus voor mij kwam dat wel erg goed uit.

Zoals al in eerdere reports gemeld, vind ik Players persoonlijk echt een superrelaxte tent waar je je vanaf de eerste keer goed thuis kan voelen.

Bij aankomst op de parkeerplaats was al duidelijk dat het deze keer flink druk was. In de zaal was het al lekker druk en in tegenstelling tot de laatste keer stond iedereen in de hele zaal al te dansen. Da’s een betere binnenkomst dan wanneer het publiek normaliter wat afwachtend naar elkaar staat te kijken in de hoop er iemand zich op de dansvloer waagt. Maar ja in dit geval kon het ook niet anders door de sexy sounds van Ramon Diaz.

Ramon
Ramon verzorgde dus de openingsset en dat deed hij met een duidelijk doel, iedereen zijn spieren alvast los laten dansen voor Miss Monica, want dansen moest je wel. Er volgde een erg lekkere opbouwende set waar een duidelijk verhaal in zat. Vooral toen hij Summer Moon van David Gaetta draaide kon mijn avond al helemaal niet meer stuk, En het was nog niet eens 1uur

Fedor
Om 1 uur werden de decks overgenomen door Fedor Limjoco, de andere resident van Players. Ook hij draaide erg lekkere platen en hield het publiek goed aan het dansen. Alleen waren er naar mijn gevoel te veel breaks in zijn set. Maar misschien ook maar goed dat mijn spieren wel een beetje aan rust toe kwamen af en toe want het grove geweld moest nog komen.

Wat ik ook erg goed vind aan Players is dat het overal lekker opschiet. Bij de garderobe noch bij de toiletten, noch bij de bars hoef je lang te wachten. Alles loopt op rolletjes. Kortom er zijn eigenlijk maar heel weinig punten van ergernis zo tijdens een avondje Players en dat vind ik erg belangrijk.

Miss Monica
Om 3 uur was het tijd geworden voor een kabouterdans met Miss Monica! Ja deze kersverse winnaar van een Gouden Kabouter moest natuurlijk wel heel wat gaan neerzetten om haar verworven status als award winner waar te maken. Niet dat ik me daar enigszins zorgen om maakte, want Monica is haar nieuwe status meer dan waard. Zo goed als ze stond te draaien had ze voor mijn gevoel niet alleen de held van 2004 award moeten winnen maar ook de meest sexy dj, ideale schoondochter en welke award eigenlijk niet.

Monica draait in Players toch een iets andere stijl, in deze set zaten dan ook naast de Monica klappers ook heel veel sexy platen, kortom ik heb geen minuut stil gestaan.

Om 5 uur zat de set er weer op maar niemand had nog zin om naar huis te gaan, gelukkig ging Ramon door waar Monica was geëindigd en hij heeft er nog een uurtje aan vastgedraaid waarna we dan uiteindelijk toch echt naar huis moesten.

Kortom van rust is het dit weekend weer niet gekomen, maar wat een feest is het geweest.

Players is genomineerd voor beste club en ik verwacht dan ook niet anders dan dat ze deze nominatie ook werkelijk krijgt.
DJ’s 9
Sfeer9
Geluid9
Uitstraling9

Kortom helemaal TOP!

Spangen

 

Share/Save/Bookmark