Home Redactie Partyreports Viva Las Palmas
Viva Las Palmas
Partyreports

Het is zaterdag 5 maart en de laatste keer ‘Viva Las Palmas’ is aangebroken. Maar deze laatste uitvoering wordt er dan wel een om van te smullen; met DJ Dame en Miss Monica achter de draaitafels belooft het een goed feest te worden!

Met Discotheque aan de overkant geprogrammeerd verwachtten wij een flinke parkeerchaos, dus veel vroeger dan normaal kwamen we dan ook al aan in de Las Palmas.
Rotterdamse stappers gaan altijd laat van huis, dus om 12 uur was het nog redelijk rustig en we konden dan ook zonder te wachten doorlopen bij de heren aan de deur.

Dame

In de zaal aangekomen bleek het ook hier nog rustig te zijn, maar zoals al eerder opgemerkt begint het in Rotterdam altijd wat later, dus hier maakte ik me geen zorgen om. DJ Dame stond al lekker te draaien en degenen die er al waren, maakten dan ook al hun dansjes met plezier. Deze avond waren we met een hele delegatie van Dancevenue, dus er werden heel wat dansjes gemaakt en drankjes gehaald.
Dame draaide deze avond duidelijk anders dan we van haar gewend zijn; met Miss Monica die na haar zou draaien had ze duidelijk haar stevigere platenkoffer meegenomen.
Maar ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast was. Ook het wat stevigere werk gaat haar goed af en met haar frêle verschijning geeft het nog een stoer effect ook. Over haar draaitechniek hoeven we niks meer te zeggen, want zoals vorige week al opgemerkt is dat nu zo strak, daar kan niemand iets op aan te merken hebben…

Miss Monica

Om twee uur werd het tijd voor Miss Monica om het roer over te nemen en dat deed ze dan ook graag. Waar DJ Dame stevig was geëindigd ging Monica direct door… Lekkere knalplaten en duidelijk zin in haar set.
Van te voren hadden we nog eventjes met haar gesproken en haar al hummend een plaat duidelijk geprobeerd te maken die zij altijd in haar set draait en die we nergens konden vinden. Nou, door ons gehum werd haar niet echt duidelijk om welke plaat het nu ging.
Totdat ze hem opzette en ons direct aankeek van: ‘he bedoelen jullie deze???’ Ja dus!!! Dat bleek dus een Monica track te zijn die al jaren oud is, maar wat een superplaat… Thanx Monica!!!

Kortom onze avond was weer helemaal geweldig en terwijl alle lichten al aan gingen en de portiers ons vriendelijk verzochten om toch maar even naar huis te gaan, liepen we nog te dralen of we niet nog een klein dansje konden maken..

Deze avond was dan ook weer voor in de boeken…

Kuzzels Spangen

 

Share/Save/Bookmark