Home Redactie Partyreports PURE SILK @ Players
PURE SILK @ Players
Partyreports

Elke eerste zondag van de maand is er in Entertainment Club Players een avondje ‘Pure Silk’. Dit feest is in het leven geroepen voor de gay en gay-minded people, wat er dus op neerkomt dat een ieder met een open mind en goede feestzin van harte welkom is op dit feest.

6 februari was er een vernieuwde versie van het feest, dus wij hadden nog wel een klein beetje energie over om een dansje te gaan wagen en een kijkje te gaan nemen bij dit vernieuwde concept. Bij binnenkomst in de Club werden wij welkom geheten door drie fraaie dames die ons op een heerlijke cocktail trakteerden… kijk dat noem ik nog eens binnenkomen!!!
Verder was in de zaal al duidelijk dat er nog meer mensen zin hadden in een feestje, want er was al een gezellig groepje op en rond de dansvloer verzameld.
Wat ik ook altijd zo leuk vind aan de gay-minded avonden is dat er altijd zo’n lekkere “gezellige sfeer� hangt: het is vaak zo’n ons kent ons sfeertje waarbij iedereen het leuk vindt dat die anderen er ook zijn, kortom je voelt je direct welkom.

Het thema van de avond was ‘barok’ en dat droeg de sfeer dan ook helemaal uit. Naast dansers en danseressen in prachtige kleding was ook de zaal net iets anders… Normaal gesproken kijk je vanuit de ingang direct de zaal in, maar daar waren nu prachtige donkere doeken gehangen wat het net dat intieme sfeertje gaf, wat dit feestje ook nodig had.

Fedor Limjoco en MC Nova
Toen wij binnenkwamen stond Fedor Limjoco al lekker te draaien en de sfeer zat er zoals gezegd dan ook al aardig in. Fedor bouwde zijn set lekker op naar een groovy set die iedereen aan het dansen hield. Lekkere platenkeus met veel trommeltjes!!! En dat kan Spangen, zeker op zo’n zondag erg waarderen…
MC Nova was vanavond de MC van de avond die de heren DJ’s bij moest staan en zoals altijd lukte haar dat weer aardig. Ik heb me al meerdere keren afgevraagd hoe zij het toch voor elkaar krijgt om de dingen met haar stem te doen die zij doet!!! Wow..
Nova is echt een MC naar mijn hart aangezien zij precies aanvoelt wanneer en hoe in te springen in de muziek, de ene keer duidelijk aanwezig en goed op de voorgrond, terwijl ze de andere keer op de achtergrond aanwezig is en echt als aanvulling van de DJ fungeert. Kortom helemaal super dus.

Om een uurtje of half 11 werd Fedor opgevolgd door Jeroen Post, die er direct een totaal andere lijn van muziek ingooide. ‘Smack my bitch up’ van The Prodigy was de eerste plaat die hij opzette en dat was dus duidelijk wel een hele andere toon dan de groovy sound van Fedor. De toon van zijn set was eigenlijk ook direct gezet want vanaf dat moment heeft hij eigenlijk alleen maar bekende gouwe ouwen opgezet met een beat eronder. Van Mel en Kim’s ‘Showing out’ tot Michael Jackson, allerlei oude deuntjes kwamen voorbij… De zaal was duidelijk enthousiast, maar ik kon het persoonlijk niet zo waarderen. Ik hou nu eenmaal niet van danceclassics en zeker niet tijdens het stappen.. Maar de zaal was duidelijk enthousiast en dat was dan ook de bedoeling

Rond een uurtje of 12 vonden wij het dan ook welletjes en hebben wij ons warme bedje opgezocht.
Conclusie van deze avond: Pure Silk is een avond die vaker in mijn agenda komt te staan!!
Sfeer en publiek helemaal geweldig en een lekkere manier om je weekend af te sluiten…

Kortom, Players is nog niet van Spangen af!!!

Kuzzels Spangen

 

Share/Save/Bookmark