Home Redactie Partyreports Black Hole @ The Power Zone - zaterdag 29 januari 2005
Black Hole @ The Power Zone - zaterdag 29 januari 2005
Partyreports

Het was zeker twee jaar geleden dat wij de in de Powerzone waren. Op de een of andere manier is het niet echt onze tent. Maar deze zaterdag was er in samenwerking met ID&T een Black Hole avond georganiseerd en die kon ik, als een rasechte Black Hole groupie, toch niet aan mij voorbij laten gaan. En ach, wie mij liefheeft volgt mij, zo had mijn mannetje ook geen andere keuze dan mee te gaan. Hij heeft er geen spijt van gehad en ik ook niet.

Maar laat ik bij het begin beginnen. Onder een miezerig regentje reden wij richting Amsterdam. Omdat we eerst nog verplichtingen elders hadden, kwamen wij om half één
bij de Powerzone aan. Wel lekker dat gratis parkeren, als je tenminste nog een plekje kon vinden. Dat beloofde dus aardig druk te zijn binnen. Ook heel prettig dat je, eenmaal binnen, noch voor je jas noch voor het toilet hoeft te betalen. Dit voordeel werd dan jammer genoeg weer teniet gedaan door de prijzige drankenmuntjes van 2,50 per stuk. Mensen, dat is meer dan 5 gulden voor een biertje of een cola! Zo af en toe moet je nog eens even omrekenen om weer duidelijk te krijgen hoe duur we uit zijn met die Euro. Maar goed, gelukkig zijn wij niet van die zuipers en zijn we wel uitgekomen met onze Eurootjes.

Mark Norman, Mojado en Cor Fijneman
Door onze late binnenkomst hadden we helaas Ton TB gemist. Onderweg naar het toilet kwam ik hem nog even tegen, bepakt en bezakt voor zijn volgende gig. Druk baasje die Ton:
van Amsterdam, naar Rotterdam. Achter de decks had Mark Norman inmiddels zijn plaats ingenomen en die begon met lekkere trancy en zweverige plaatjes. In de zaal was het behalve erg druk ook heel erg warm. Achterin de zaal stonden zelfs blowers warme lucht over het publiek heen te blazen, pfff dat was nou ook weer niet nodig, of misschien toch voor de drankomzet ;-)
Voorin bij de DJ Booth stonden veel bekenden en daar was het ook heel gezellig toeven.
Maar een wandelingetje door de zaal, gewapend met mijn camera, leerde dat niet iedereen even aardig en gezellig was. Er werd boos naar je gekeken als je langs liep, sommigen duwde en trokken zelfs aan je en een leuk kiekje maken was er al helemaal niet bij. Heel jammer, miste daardoor toch een beetje de echte party vibe en had moeite om er echt in te komen.
Dan maar weer terug naar het gezellige groepje vooraan en met dat clubje een lekker feestje bouwen. Mark Norman was erg lekker bezig, dus oogjes dicht en heerlijk dansen en zweven.

Na hem kwam het duo Mojado om ons live op hun muziek te trakteren. Ik was heel erg benieuwd. Na een wat rommelig begin, waar af en toe de installatie niet mee leek te werken, produceerden zij nadien een zeer gevarieerde mix van muziekstijlen, van house, trance en tribalklanken. Het klonk een beetje vreemd, maar wel lekker.
Ik kan ook niet echt zeggen dat ik zo kapot ben van de geluidsinstallatie daar, maar de heerlijke sets van de DJ’s maakte veel goed.

Als afsluiter Cor Fijneman was grandioos. Man, man want kan die jongen toch fantastisch draaien. Daar ben ik helemaal weg van en ik heb staan genieten van zijn set. .
Na afloop van dit feestje kan ik dan ook zeggen, dat de Black Hole sound nog steeds helemaal mijn sound is, maar dat de Powerzone wederom niet echt mijn tent blijkt te zijn..
Als ik dan terug denk aan bijvoorbeeld de Black Hole tent op Mysteryland en Chateau d’House van de zomer en de laatste Black Hole editie tijdens Déjà Vu in Happy Dayzz te Culemborg, waar de hele tent op zijn kop stond en de DJs daverende sets weggaven en er wel een fantastische partysfeer heerste, moet ik eerlijk toegeven dat deze editie in de Powerzone, voor mij persoonlijk, toch wel een mindere was. Maar goed dat is mijn eigen bescheiden mening. Don’t shoot me!

Partygreetzzz
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.


 

Share/Save/Bookmark