Home Redactie Partyreports Club Fabulous @ Happy Dayzz - zondag 16 januari 2005
Club Fabulous @ Happy Dayzz - zondag 16 januari 2005
Partyreports

Celebration

Deze zondag was dus de eerste Club Fabulous met als thema ‘Celebration’. Bij binnenkomst in de grote zaal was deze opening feestelijk luister bijgezet door de velen ballonnen die overal hingen. Wat ook opviel, waren de doeken met een paar grote ogen naast de DJ Booth. Het zag er weer heel anders uit dan vorige week, daar had men dus erg zijn best opgedaan. DJ Gusto stond al verrassend lekker te draaien, heerlijke progressive plaatjes galmden door de nog bijna lege zaal.

 

Dj Gusto is beter bekend als dj Da Fransz, waarmee hij o.a. draaide in Paradiso en in club Rixy te Tilburg als vaste DJ al furore heeft gemaakt. Ook hadden wij hem persoonlijk in de IT in Amsterdam met een Extremix feestje mogen bewonderen. Da Fransz is al een gevestigde naam, maar hijzelf vond het tijd voor een andere naam bij deze nieuwe start als één van de vaste DJ’s van de Club Fabulous in Culemborg. DJ Gusto! Klinkt ook goed, maar sorry Frans, als we ons nog eens een keertje vergissen. Maar wat heeft hij een fantastische opbouwende set neergezet, heerlijk en steeds ging er ongemerkt een tandje bij tot hij helemaal losbarstte.
Het publiek, dat gelukkig toch weer de weg naar Happy Dayzz had weten te vinden, genoot zichtbaar van deze DJ en zijn plaatjes. Velen kenden hem nog niet, maar deze kennismaking was een zeer uitnodigende en smaakte naar meer. Leuk ook voor hemzelf dat er een flink aantal partygangers na zijn set naar hem toe stapten en hem roemden om zijn set. De verdere zondag heeft hij heerlijk tussen het publiek op de dansvloer lopen stralen en meegefeest.

De tweede DJ op het programma was DJ José. Toen hij om 18.00 uur de DJ Booth betrad was de zaal al weer gezellig vol gelopen, met zo’n driehonderd gasten. Niet gek voor zo’n eerste keer en de sfeer was weer geweldig. Leuk partypubliek: oude bekenden van de Déjà Vu party’s en nieuwsgierige nieuwkomelingen die er veel over gehoord hadden. Dj José had er ook zin in en draaide lekkere feestelijke plaatjes geheel in de stijl van het thema. Het publiek werd er helemaal vrolijk van. Er was weer veel te genieten. Zo ook van de shows van de dansers en danseressen. Wat hebben die iedere keer toch weer prachtige outfits aan. Ik heb zelfs opgevangen dat veel zelf wordt gemaakt. Nou mijn complimenten hoor en niet alleen voor de schitterende creaties, maar ook voor de shows zelf. De sierlijke dansende dames en de niet aflatende acrobatische passen van de heren, trokken veel bekijks. Een lust om te zien.

Ook Bas & Ram waren aangenaam verrast met de opkomst en besloten dit feestje even stampend af te sluiten. Dat was weer even wat anders dan de trance buddha classics, maar daarom niet minder lekker, integendeel zelfs. Een van de jonge dames in het publiek was wel erg gecharmeerd van de beide heren en klom zelfs de DJ Booth in. Ach ja, dat hoort er allemaal bij als je zo populair bent als DJ, zullen we maar zeggen. Gelukkig konden de heren er wel om lachen, net zo hard als zij trouwens, en gingen ze onverstoorbaar verder met plaatjes draaien. Ze wisten weer niet van ophouden, net als het publiek dat maar om meer bleef vragen. Maar na een laatste toegift van Bas, was het toch echt weer afgelopen.
Het was weer een waardig feestje. Misschien dan wel niet zo druk als op Déjà Vu, maar het heeft zeker potentie om te groeien. De sfeer is goed, de locatie is perfect, de DJ’s die er draaien behoren tot de top in Nederland, het plaatje klopte weer geheel. Ik zou zeggen, vooral zo doorgaan, jullie komen er wel, en wij ook, volgende week zondag weer!
Dan is het thema Out of Space. Ben heel benieuwd welke aliens we allemaal zullen gaan aantreffen. Bas & Ram en Gusto zijn er in ieder geval weer bij en dan tezamen met Jurgen.
Als je nog niet eerder geweest ben, lijkt me dat een mooie gelegenheid eens een kijkje te gaan nemen. Een waarschuwing vooraf: deze party’s werken verslavend. Ik heb het aan den lijve ondervonden!

Partygreetzzz
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

Share/Save/Bookmark