Players
Partyreports

Na vorige week een erg leuke weekafsluiting te hebben gehad in Entertainment Club Players, hadden we ons dan ook voorgenomen om dit weekend niet te ver weg te gaan maar gewoon weer lekker om de hoek te gaan genieten van DJ Dame en Ramon Diaz in Players.

Voor de mensen die Spangen nog niet zo kennen, even een stukje achtergrondinformatie…
Ik ben absoluut niet eigenwijs of eigenzinnig, maar als ik ergens iets leuks heb ontdekt ben ik er met geen 10 paarden meer weg te krijgen. Erger nog, de clubeigenaren zullen me gewoon de deur moeten weigeren om me tegen te houden en zelfs dan twijfel ik nog of ik dan niet gewoon undercover naar binnen zal komen.
Er zijn dus een aantal plaatsen in stapland waar ik me geweldig thuis voel en die ervoor zorgen dat ik niet zo nodig naar allerlei hippe plaatsen hoef te gaan om te kijken hoe leuk het daar wel niet is. Een van die plaatsen in stapland is Entertainment Club Players en vandaar dat ik ook deze zaterdag weer op mijn gemakkie voorbereidingen was gaan treffen voor een avondje gezellig stappen.

Het binnenkomen in Players liep zoals altijd weer voorspoedig en Ramon Diaz was bezig met zijn eerste set van de avond. De nog niet erg drukke zaal was wel al lekker aan het dansen op de vrolijke en toegankelijke tunes die Ramon draaide en het is altijd wel leuk om te zien hoe de mensen in een nog niet volle tent een beetje voorzichtig rond dansen…

Sexy set van DJ Dame
Om één uur nam DJ Dame de decks over en tegen die tijd begon het ook meteen voller te lopen in de club. Ik ben een echte liefhebber van DJ Dame en heb het eigenlijk altijd naar mijn zin tijdens haar set. Ik heb namelijk nog nooit een teleurstellende set van haar meegemaakt, omdat ze altijd wel aan mijn verwachtingen van lekker dansen kan voldoen, maar deze keer wist ze zelfs mij te verrassen. Dame zette namelijk een totaal andere set neer dan anders. Niet gewoon lekker, nee ze draaide een werkelijk supersexy set! Geweldige sexy platen en lekkere diepe groovy tunes.. hmmmmmm, genieten met de hoofdletter G.

Om drie uur was het weer tijd voor Ramon om zijn tweede set van de avond te gaan draaien en het was erg grappig om te merken dat dit een hele andere set werd dan zijn eerste. Was zijn eerste set lekker toegankelijk en open, deze set was voortbordurend op de set van Dame lekker diep en extra sexy. De temperatuur in de zaal was dan ook flink opgelopen en door al dat dansen had ik het ook flink warm gekregen, maar daar hield Ramon absoluut geen rekening mee. Wow, wat een heerlijk afsluitende set was dat zeg!

Het was jammer dat ik zondagochtend op een onmogelijke tijd had afgesproken anders hadden ze me zeker met de schoonmaakploeg mee naar buiten moeten sturen, maar nu ben ik toch maar op een redelijke tijd mijn bedje op gaan zoeken.
Jullie zullen binnenkort zeker meer horen van Players en de DJ’s, want Spangen heeft er weer een huiskamer bij… ;-)

Kuzzels
Spangen

 

Share/Save/Bookmark