Home Redactie Partyreports Pure Silk @ Players – zondag 9 januari 2005
Pure Silk @ Players – zondag 9 januari 2005
Partyreports

Iedereen kent ze wel: weekenden waarin echt 100% vaststaat dat je echt niet uitgaat…
Nee, wie er ook belt, je doet het echt niet! En dan is eindelijk die gevaarlijke zaterdag voorbij en begin je je net een beetje trots te voelen op jezelf omdat je heb bewezen dat je best wel ruggengraad hebt… Is het zondagavond en na één telefoontje ben je gezwicht.
Gelukkig is een idee toch wel prettig, want dit soort feestjes worden vaak de leukste feestjes omdat ze zo onverwachts komen.

Gisteren was het dus ook zo’n zondag. Nog een beetje in een oliebollendip hadden we besloten dat we niet zouden stappen tot aan de vakantie. Tot aan het telefoontje met DJ Dame stond dat besluit ook nog steeds vast, maar na het telefoongesprek stond ik toch weer opeens mijn haren in de krul te slaan en mijn make-up op te smeren; wat een ruggengraad van een garnaal had ik weer, zucht…

Rond 21.00 uur reden we dus richting Players voor een avondje Pure Silk. Op de site was ik er ondertussen al achtergekomen dat dit een gay minded feestje is, maar ach dat houdt mij niet meer tegen als er maar gedanst kan worden!

Het weekend dansend afsluiten
Bij binnenkomst in Players was DJ Dame net aan haar set begonnen en daar was dan ook geen klagen over. Een heerlijke set heeft zij neergezet met een aantal lekkere herkenbare “Spangen�nummers; dat zijn van die nummers dat, als je ze voorbij hoort komen, je feestje eigenlijk al niet meer stuk kan. Ondanks dat het zondagavond was, hadden toch een gezellige hoeveelheid Party People de weg naar Zoetermeer gevonden om het weekend dansend af te sluiten. Miss Teddy, haar dansers en de paspopmannen, hielpen met hun aanwezigheid en acts ook wel mee om de sfeer nog meer te verhogen. Ook MC Nova hielp hier flink aan mee, maar daar kijk ik niet eens meer van op, aangezien ik deze dame werkelijk nog nooit tegen heb horen vallen.

Het blijft ook elke keer weer leuk om te zien hoe een club die er zo gaaf uitziet ook zo vreselijk gezellig is. Daar heb je dus echt op het moment dat je de voordeur door bent het gevoel dat je thuiskomt. En dat gevoel gaat eigenlijk gewoon de hele avond niet meer over.

Om een uurtje of elf werd de plek in de DJ Booth door DJ Dame afgestaan aan resident Fedor Limjoco. Deze nam de set van Dame dan ook erg lekker over en hield de feest en danssfeer er dan ook goed in. Ook hij draaide echte “Spangen�platen dus mijn avond was gewoon helemaal geslaagd. Helaas wist ik me in mijn achterhoofd nog op tijd te realiseren dat ik op maandagochtend al nooit een best humeur heb en dat ook deze maandag de wekker mijn minst grote vriend zou zijn. Daarom ben ik dus om een uurtje of 12 dan toch maar verstandig geweest en richting huis vertrokken.. Met een lekker onverwachts feestje op zak en een weekend dat op deze wijze plotseling toch dansend werd afgesloten..

Kuzzels Spangen

 

Share/Save/Bookmark