Home Redactie Partyreports Club Deja Vu, the Blackhole Edition & CD presentation
Club Deja Vu, the Blackhole Edition & CD presentation
Partyreports

Voor ons was het al weer de vijfde keer dat we de Club Déjà Vu party’s bezochten. De afgelopen maanden zijn we dan ook zwaar verslaafd geraakt aan deze steeds terugkerende happening in Happy Dayzz te Culemborg. Tot nu toe was het iedere keer weer drukker en nog gezelliger geweest, dus we waren zeer benieuwd of deze trend zich zo bleef voortzetten.

Om maar geen minuut van dit feest te hoeven missen stonden we klokslag 15.00 uur op de stoep van Happy Dayzz. We werden daar weer zeer vriendelijk begroet door de uiterst aardige portiers en ditmaal stonden er zelfs nog twee aardige door bitches bij, die ons verwelkomden en de bezoekers op een “bindi� op hun voorhoofd trakteerden.

Hapjes, ijsjes, bodypaint en Buddha’s

Aangekomen in de zaal stond Ram al een aardig stampend setje neer te zetten. Omdat ik eigenlijk nog wel een beetje honger had, heb ik eerst nog even een lekker kroketje verorberd samen met Bas, die aan een frietje bezig was. Heerlijk zo als deze jongens ook altijd de tijd nemen om gewoon lekker met je te babbelen. En wat heerlijk dat er hier in de bar annex restaurant, voor de grote zaal, ook een gelegenheid is om iets warms te nuttigen aan de tafeltjes, of lekker te hangen op de banken aan de mooi beschilderde achterwand.
Ook wat dat betreft is deze discotheek goed uitgerust en is er aan alles gedacht. Ze hebben hier zelfs ook van die lekkere raket waterijsjes!

In de grote zaal was er meteen rechts bij de ingang een stand met allerlei leuke party gadgets en sieraden. Je kon er ook tijdelijke tatoeages laten zetten. In weer een andere hoek was een bodypaint groep van www.extreme-colour.com haar eerste bodypaint model aan het beschilderen. Ook erg leuk en kunstig om te zien. Zeker toen de beide modellen helemaal af waren. Op de DJ Booth prijkte, naast de twee al bekende grote buddha beelden voor de Booth, nu erachter weer een ander mooi buddha/inca-achtig beeld. Voor op de booth naast de klassieke buddha stonden heerlijk ruikende wierookstokjes. Persoonlijk kan ik dit soort details altijd zeer waarderen. De grote zaal is ook altijd zeer sfeervol ingericht met mooie verlichting, met meerdere bars, lekker zitbanken en een heerlijke loungehoek met een grote verhoging met allerlei lekker zachte kussen, alwaar je lekker achteroverliggend van de muziek kan genieten.

Al snel raakte de zaal weer vol met gezellig en veelal mooi party uitgedost publiek. Al een grote groep vaste bezoekers mengde zich nu met bekende en onbekende nieuwkomers, die hun ogen uitkeken. Het is en blijft ook een schitterende locatie, de verlichting, het geluid, de entourage, alles straalt sfeer en klasse uit. Het publiek komt overal vandaan en is een leuke mengelmoes die deze zondagen één ding gemeen hebben en dat is een lekker feestje bouwen. En dat gebeurde ook deze zondag weer.
Waren er de vorige maand al 800 bezoekers, deze keer hadden ruim 1100 partymensjes de weg naar Happy Dayzz gevonden en zo te zien hadden ze er geen spijt van.

The Blackhole DJ’s

Bas & Ram hebben een heerlijk stampende set neergezet, met heerlijke klassieke krakers die allemaal stuk voor stuk tot mijn all time favorieten behoorden. So I had the time of my life! Deze middag waren er tussen het “gewone� partypubliek ook erg veel ‘BN’ers’ te spotten in de vorm van vele bekende en wat minder bekende DJ’s die gewoon lekker mee aan het feesten waren. Zo heb ik Darkraver, de Prophet, Dazzle en Erik van Kleef van ID&T voorbij zien schuiven, maar ook DJ’s als Bassbooster, Smurff, Da Franzs, SvenS, Devid en Iwan.
Allemaal heb ik ze zien genieten van hetgeen er die zondag werd gepresteerd. Want zo kun je het wel omschrijven: een prestatie zijn de sets die de heren deze dag hebben neergezet.

Mark Norman zette na Bas & Ram een wel ietwat rustiger en trancy set neer, maar ook deze was niet te versmaden. Mark Norman heeft zich in zeer korte tijd weten neer te zetten als een topper met een zeer eigen sound, die door vele partygangers zeer gewaardeerd wordt.
Als afsluiter Cor Fijneman die de hele zaak, op zijn geheel eigen wijze, compleet op zijn kop zette. Likkebaardend heb ik rondgelopen bij deze muzikale klassieke toppertjes van platen die Cor uit zijn koffertje toverde, heerlijk. Hij mocht van mij zo nog wel even doorgaan en er waren er meer die er zo over dachten. Ineens was het weer 22.00 uur, damn wat gaat die tijd toch hard! Men kon er geen genoeg van krijgen en Bas & Ram gaven nog een toegift voor het uitzinnige publiek dat de zaal maar niet wilde verlaten. Ik zag vooraan bij de Booth zelfs iemand (lees ons aller Randy) met zijn knuisten geklemd aan de DJ Booth die stond te jengelen dat hij nog wilde blijven. We hebben hem met man en macht mee moeten sleuren…

Nog meer?

Maar voor alle fans heb ik goed bericht. Voortaan gaat Happy Dayzz iedere zondag open. Naast de nu al befaamde Club Déjà Vu, iedere tweede zondag van de maand, worden de andere zondagen ingevuld met Club Fabulous, door de Happy Sundayzz Crew. Naast de vaste resident DJ’s als Bas & Ram en DJ Gusto (beter bekend als DaFransz uit o.a. Club Rixy en Club IT) ieder keer met andere bekende gast DJ’s als; José, Darkraver, Jurgen, Dazzle en Astrid, om maar eens een paar namen te noemen. Iedere zondag ook met een leuk ander thema en bijpassende dresscode. Ja, je zondagen worden nooit meer hetzelfde, met deze Happy Sundayzz!

De volgende Déjà Vu is op zondag 13 februari ditmaal met de editie Hookers en Pimps met als gast DJ’s Mike S en Randy Kantana.

De eerste Club Fabulous is op zondag 16 januari met naast Bas & Ram en Gusto, DJ José, die er met zijn allen een speciale Celebration Party van gaan maken. Dresscode, hoe kan het ook anders is: Fabulous!

De tweede Club Fabulous is op zondag 23 januari met het thema Out of Space en gast DJ Jurgen. Dresscode: Amazing!

De laatste Club Fabulous van de maand januari op zondag de 30ste is ExtraVaganza, met als gast DJ Steve Sweet (Darkraver). Bijpassende dresscode: Sexy en Horny!

Zo partymensjes, jullie kunnen je weer heerlijk uit gaan leven op zondag. En voor wie er nog niet geweest is, ik zou er toch maar eens een kijkje gaan nemen, want het is zeker de moeite waard. Een vette aanrader, waar je geen spijt van krijgt. Wij zijn er de volgende keer gewoon weer bij, ben ik bang…....

Partygreetzz
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.


 

Share/Save/Bookmark