Home Redactie Partyreports Eerste Kerstdag @ Club Players Zoetermeer
Eerste Kerstdag @ Club Players Zoetermeer
Partyreports

Eerste Kerstdag brachten we in onze sfeer van Kerst door en dat was met een dvd’tje op de bank en af en toe een hapje en een klein drankje. Toch was er een kleine behoefte aan een dansje en nu wil het toeval dat wij sinds een tijdje Entertainment Club Players zowat in onze achtertuin hebben. Dat maakt het natuurlijk wel een stuk makkelijker om na een drankje toch nog maar te gaan stappen.

Om 12 uur kwamen we aan bij Players waar we voor de deur werden opgewacht door een heus Kerstvrouwtje die ons met luide bellen welkom heette. Na ons gemeld te hebben bij de gastenlijst kon onze avond beginnen.

Gastvrijheid
Na de gastenlijst gingen we door de deur en dan sta je eigenlijk direct in het feestgeruis, aangezien de garderobe in een soort voorpoortaaltje van de zaal ligt. Jas afgeven aan een allervriendelijkste dame en dan versteld staan dat dit gratis is, wow, dat maak je niet vaak meer mee tegenwoordig.

In de zaal was zoals gezegd het feest al begonnen en Fedor Limjoco (Resident) zorgde ervoor dat de mensen hun kerstdiners op een rustige manier konden verteren. Lekkere relaxte muziek, zodat ik ook nog lekker even de tijd had om op onderzoek uit te gaan in de zaak.
Club Players is niet heel erg groot (+/- 600 man) en is dan ook lekker overzichtelijk; een zaal met een grote bar met daarboven de DJ Booth, in een hoekje is een knus zitje gemaakt, maar aan zitten ben ik niet toegekomen deze avond dus daarover misschien een volgende keer meer. Na een drankje en een dansje heeft een mens ook weleens behoefte aan een momentje voor zichzelf en dus even naar de toiletten gezocht. Wow, ook dit is een echt verademing: perfect schone toiletten met toiletartikelen voor het hoognodige renoveren van je coupe. En dit geloof je niet: ook de toiletten zijn gratis!

Zoetermeer
Nu hoor ik jullie al denken, goh Spangen klinkt best leuk die club, maar ja Zoetermeer hè, Zoetermeer heeft het gewoon niet. Nou dit kan ik dan in een klap van de tafel vegen. Ik dacht er namelijk altijd precies hetzelfde over, maar Zoetermeer HAD het niet maar HEEFT nu Club Players! Kijk, deze slaapstad staat niet bekend om zijn partypeople, maar deze club is niet plaatsgebonden, met de zwoele klanken van Fedor door de boxen waande ik me op een tropisch eiland en terwijl Miss Monica het overnam kwamen we in Rotterdam terecht .

Het belangrijkste van Players is in mijn ogen wel dat er alles aan gedaan wordt om de mensen zich thuis te laten voelen.

Miss Monica
Onder luide aankondiging van MC Nova werd Monica welkom geheten. Monica draaide een andere set dan ik van haar gewend ben. Is er normaal gesproken van opbouw geen sprake, deze keer bouwde ze haar set lekker op met erg sexy platen naar de meer Monica baslijnen. MC Nova ondersteunde de DJ’s van de avond weer subliem, maar ik heb deze dame dan ook nog nooit tegen horen vallen. Elke keer als ik Nova Miss Miss Monica, Miss Miss Monica door de mike hoor schallen krijg ik nog steeds kippenvel. En kippenvel kreeg ik toch al van de geluidskwaliteit in Players; wat een heerlijk geluid is er in de club gerealiseerd, superzuiver en je wordt helemaal omringd door geluid, kortom helemaal top!

Ramon Diaz
Rond een uurtje of drie werden de decks overgenomen door een andere DJ van Players: Ramon Diaz. In een report over DJ Dame heb ik al eens een klein stukje over deze jongen geschreven en daarin vermeld dat ik aangenaam verrast was door zijn stijl en dat ik graag meer van hem wilde horen. Nou, vanaf plaat één ging hij helemaal los en hij maakte op mij een nog betere indruk dan hij de vorige keer al had gemaakt. Een hele verrassende set die hij met name door zijn platenkeuze erg spannend maakte: van Tiga tot Marco Carola heb ik voorbij horen komen, maar ook erg lekkere sexy platen die ik niet van naam ken maar wel wil leren kennen.

Rond half vijf was mijn kerstdiner helemaal verteerd en kon ik geen danspasje meer maken en zijn we naar huis gerold om na te genieten van een lekker avondje stappen in Zoetermeer.

Samenvatting van de avond…
Sfeer: 9
Feest: 8.5
DJ’s: 9
Geluid : 9
Is er dan helemaal niks meer te wensen???? Nou, naast het feit dat het geluidsniveau van mij wel iets hoger had gekund…..eigenlijk niet nee…

partygreetzzzzzz

Spangen

 

Share/Save/Bookmark