Home Redactie Partyreports Tweede Kerstdag @ Betty Ford Clinic Rotterdam
Tweede Kerstdag @ Betty Ford Clinic Rotterdam
Partyreports

Zo rond de feestdagen is het voor Betty Ford natuurlijk een periode van hard werken om alle verslaafden te helpen in deze extra moeilijke tijden. De vestiging van Betty Ford Clinic Rotterdam had daarom al een uitgebreidere openingstijd om toch maar iedereen van dienst te kunnen zijn en geen zoekende de deur te hoeven wijzen. In plaats van een avond Betty, was er op deze Tweede Kerstdag een nachteditie en het werd verwacht dat dit storm zou lopen.

Om 23.00 uur zou de eerste DJ van start gaan en toen wij een kwartiertje eerder met DJ Dame aankwamen in de Las Palmas was het dus ook nog erg rustig. Maar veranderde al snel, want om 24.00 uur stond er al een rij die tot ver voorbij het pand van de LP liep, dus dit zegt wel iets over de populariteit van Betty’s feest.

Dame
Zoals gezegd was het de taak van DJ Dame om af te trappen en de eerste ‘addicts’ te voorzien van de zo zeer gewenste housetunes. Nou, ik kan niet anders dan zeggen dat zij zeer aan de behoeftes van de zaal voldeed. Superlekkere platen die zij in een goeie mix op het publiek afvuurde. Erg lekker in opbouw en de sfeer zat er dan ook al gelijk goed in. DJ Dame had duidelijk in de gaten dat iedereen de nodige kerstkilootjes wilde verbranden want er was werkelijk niemand die de voetjes stil kon houden. Aan het einde van haar set was de zaal echt helemaal stamp stapel afgeladen vol en was er een feestende menigte ontstaan.

Ondanks dat Betty Ford toch een gay feest is valt wel op dat steeds meer non-gay people over dit superfeest hebben gehoord en dus ook de weg weten te vinden naar Betty… Spread the word.. Betty is hot!!!! Zoals gezegd was de zaal dus flink volgelopen maar dat weerhield niemand ervan om te dansen en sjansen.

Na de topset van Dame werden de decks overgenomen door Erick E. Hij had er duidelijk zin in, want met een forse glimlach nam hij zijn plekje in om lekker los te gaan.
Ook deze DJ draaide erg lekkere plaatjes, maar mijn eerlijkheid doet mij toch vermelden dat ik als addict hem toch wat vlakjes vond draaien. Zoals gezegd was het wel erg lekkere muziek, maar was er weinig verrassing in zijn set en ik vond het dan dus ook een beetje saai.
Dat is op zich niet erg want dat gaf me wel de gelegenheid om in de zaal sfeer te gaan proeven en aan de dansende mensenmassa te zien had het merendeel het erg naar de zin.

Een avondje Betty Ford is eigenlijk hoe een stapavond er altijd uit zou moeten zien: volle bak, goeie DJ’s die er allemaal voor gaan om een feest te bouwen, perfecte sfeer, goeie samenstelling publiek en een super ambiance. Kortom, partytime!!!
Het is maar goed dat nog niet iedereen erachter is gekomen dat je ook als niet gay welkom bent bij Betty, anders moet de Las Palmas echt een veel groter pand gaan betrekken om iedereen binnen te kunnen laten.

Miss Monica
Even voor drie uur kwam ik in mijn rondgang door de zaal Miss Monica tegen en zij had er al duidelijk zin in. Om bij de Booth te komen kostte wel wat tijd, want iedereen wilde haar wel even groeten, handje schudden en een praatje maken, en Monica liep te stralen.. Kortom, ik wist toen al dat het een latertje zou gaan worden en ben nog even gauw mijn voeten rust gaan geven bij mijn vrienden van de EHBD, want als Monica zou gaan beginnen zou het van rusten niet meer komen..
En ja hoor, om drie uur nam Miss Monica het over en kon de directie van de LP inderdaad op zoek naar een nieuw pand, want de pannen vlogen niet alleen van het dak, nee de scheuren trokken ook in de voegen van de set die Monica weggaf. Van heel relaxt, tot supertechno, van hypermodern tot back to the 80’s. Kortom, over verrassingen geen klagen.
Na eerst twee kerstkrakers te hebben gedraaid, was het publiek al helemaal uitzinnig en dat werd alleen maar erger, vooral nadat ze de eerste tunes van Una Paloma Blanca (ja, van George Baker ja!!) over liet gaan in een superknallende technobeat kon haar set niet meer stuk. Ook de vacols van MV Nova waren weer geweldig, helemaal toen ze een geweld aan geluid richting publiek stuurde vanaf een verhoging op het podium en het publiek en Nova elkaar duidelijk op stonden te jutten… Wow!

Om even voor vijf uur konden mijn benen echt niet meer en zijn wij richting Zoetermeer gegaan. Wat geweldig om te zien dat een feest wat tot vijf uur zou duren dan nog helemaal afgeladen is, dus ik denk dat Monica er een latertje van heeft gemaakt.

Ik kan niet anders dan concluderen dat als Dame, Monica en MC Nova deze avond als generale repetitie voor oudjaarsavond in Discotheque hebben gezien, mijn O&N alvast niet meer stuk kan en ik alvast een paar extra schoenen in de auto ga leggen omdat ik dan echt halverwege aan nieuwe toe ben!

Kizzzzzzzz

Spangen

 

Share/Save/Bookmark