Onderdelen

Home Redactie
Dancevenue.nl jouw stap agenda voor het weekend
SLAM! Hardstyle Volume 14
Releases
Hardstyle_14Samen met mediapartner Slam! FM brengt Cloud 9 Music weer een nieuw deel uit in de SLAM! HARDSTYLE reeks. We zijn inmiddels aangekomen bij VOLUME 14 en de koek is nog lang niet op. Een koekje volgens het bekende recept: louter hardstyle die ook elke zaterdag op avond om 20.00 uur voorbij komt tijdens de Hardstyle.com Top 30. In deze uiterst nauwkeurig samengestelde verzamelaar vind je de nieuwste en meest spraakmakende hardstyle tracks van dit moment, gemixt op maar liefst 2CD’s. Dat is meer dan 2 uur genieten! 
Lees meer...
 
Dominator Festival - Maze of Martyr
Partyreports
9200000078953210Dominator Festival is al jaren wereldwijd hét nummer 1 hardcore festival en staat als vaste prik in de agenda van de trouwe hardcore liefhebbers. Inmiddels uitgegroeid tot een festival met 7 stages, vertegenwoordigd Dominator vrijwel alle kanten van de hardcore scene en trekt al jaren 50.000 bezoekers per editie.
Lees meer...
 
Johan Gielen en dj Jean op nieuw Amsterdams 80’s, 90’s en 00’s outdoor feest
Festivals
naamloosOp zaterdag 4 augustus strijkt er een nieuw festival neer in Amsterdam: We Gaan Terug Festival. Bekende dj’s nemen je mee terug naar de 80’s, 90’s en 00’s. En dat allemaal op het leukste festivalterrein: Thuishaven.  
Lees meer...
 
The Best of Charly Lownoise & Mental Theo
Persberichten
charlyWie kent ze niet? De ultieme 90’s happy hardcore act Charly Lownoise & Mental Theo, ze bestaan in 2019 ‘25 jaar’. Om dit te vieren staan hun grootste hits op 1cd. Lekker knallen met hun grootste hits als: Wonderfull Days, Stars, Your Smile, Fantasy World en alle andere.
Lees meer...
 
Summerdance Megamix Top 100
Recensies
megadanceSummerdance Megamix Top 100 bevat 3CD's met maar liefst 100 zomerse tracks in the mix om de zomer mee in te gaan! Deze megamix bevat hits van oa Maan, Armin van Buuren, Snelle, Jebroer, Lost Frequencies, Scooter, Esko en vele anderen.
Lees meer...