Home Redactie Partyreports Musical Monsters
Musical Monsters
Partyreports

monsterHet nieuwe concept dat Nederland wil veroveren heet Musical Monsters. Artistic Raw, Kid Kaio en Loopers vormen samen het drietal Musical Monsters. Op eerste Paasdag, lieten zij hun muzikale talenten de vrije loop in het Paard van Troje in Den Haag. Dit evenement kent house muziek van het hoogste niveau en het beloofde dan ook een grootse avond te worden. De avond begon om 23:00 en duurde tot 04:00 uur.

Relaxte sfeer
De minimum leeftijd is 16 jaar. Bij de ingang krijg je een bandje als je 18 jaar of ouder bent. Er werden weinig bandjes uitgedeeld en de jongeren hadden duidelijk de overhand op deze avond. De opstart van het feest verliep moeizaam, er waren wat problemen met de muziek maar wanneer de DJ zijn skills te pakken had, gingen de riemen los. Rond middernacht werd het pas drukker en stond de dansvloer redelijk vol. Je kon proeven dat de muziek duidelijk in de smaak viel. Iedereen stond met een drankje in z’n hand een dansje te maken.
Het bleef rustig maar de feestende jongeren hadden het duidelijk naar hun zin. Een relaxte sfeer bekroop iedereen. Het was duidelijk, iedereen had wel wat beters te doen op eerste paasdag dan gourmetten met familie. Musical Monsters was DE hit op deze avond. Het is duidelijk, Musical Monsters heeft veel potentie.

Op www.musical-monster.com kun je gratis tracks downloaden. Dat is al meer dan 400.000 keer gebeurd.

Linda van der Mespel

Share/Save/Bookmark