Home Redactie Partyreports The Grand Opening - Bloomingdale XXL 2012
The Grand Opening - Bloomingdale XXL 2012
Partyreports
Bloom

Het is bijna lente en dat betekent dat het gebrek aan vitamine D nodig aangevuld moet worden.  Oftewel ‘zon, zee, strand en een glas rosé in het Bloemendaalse Zand’. Op zondag 18 maart opende  Bloomingdale Beachclub het strandseizoen met een fantastisch aftrapparty en een line-up om van te smullen. Verdeeld over een  in-  en outdoorpodium gehost door Kings Of Drums (binnen) en  Dirty Dutch (buiten) kon je heerlijk dansen op de beats van o.a. Chuckie, Gregor Salto en Michael Mendoza.

Dus een zondag van om te genieten alsof het al hoogzomer is. Het weer werkte helaas  niet helemaal mee, maar het werd toch een fantastische avond. Vanaf 14.00uur was het publiek welkom en werd er gefeest tot middernacht. Bij de entree verwelkomde mannen van de beveiliging je op vriendelijke wijze. Er waren genoeg lockers en voldoende toiletten. De vriendelijke personeelsleden die achter de vier bars stonden zorgden ervoor dat je snel je drankje kon nuttigen. Het publiek had een gevarieerde leeftijd, maar de jonkies hadden de overhand. Het is zien en gezien worden in Bloomingdale Beach.

 

Heerlijke sfeer en los publiek
De sfeer zat er meteen goed in. Lekkere muziek en goede beats. Ondanks de kou was het buiten toch gezellig druk. Met de winterjas  aan maakte iedereen een dansje. Rond de klok van 17.00 stond zowel de indoor als outdoor vol met dansend en vrolijk publiek. De verschillende DJ’s zorgden voor een avond die voorlopig bijblijft. Bij  Dirty Dutch ging het los op de muziek van Mitchell Niemijer. De  heupen werden geschud en mooie danseressen creëerden een extra sfeer. Met je voeten in het zand kwam een ultiem zomers gevoel naar boven. Je kon merken dat het uitverkocht was, toen Michael Mendoza zijn entree maakte. Bloomingdale Beach barstte uit zijn voegen door het bruisend publiek. Dus de winterjas was niet meer nodig en iedereen kon zomerse outfit showen op de pompende beats. Veel glimlach op ieder z’n gezicht, mensen genoten volop.  Chuckie had de eer om het feest af te sluiten met zijn vetste tracks. Het publiek ging los en het is duidelijk, Nederland is klaar voor het nieuwe strandseizoen.

Bezoekers aan het woord
Dancevenue sprak deze heerlijke avond een aantal vaste Bloomingdale bezoekers. Zij prezen de strakke organisatie en de goede line-up. Ook een belangrijk aspect van deze enthousiastelingen was de veiligheid, ''Het is belangrijk je veilig te kunnen voelen als je gaat stappen, hier op Bloomingdale wordt alles nauwlettend in de gaten gehouden en dat is zeer prettig'', aldus Jordy een leukerd van 27 uit Purmerend. ''Je moet hier gewoon een keer geweest zijn, het is één groot feest'' zegt Petra van 20 uit Amsterdam. Deze woorden zeggen genoeg.

Foto’s en films
Er liepen vele fotografen en cameramannen rond op deze avond. Ze maakten de mooiste foto’s en filmpjes om deze avond te herinneren. De foto’s zijn terug te vinden op www.seeyoudance.nl en op  www.bloomingdalebeach.com.  Al met al een goed georganiseerd feest, goede sfeer, goede muziek en een heerlijk publiek.

The summer is a state of mind. Are you in?

Linda vd Mespel.

 

Share/Save/Bookmark