Home Redactie Partyreports Lucien Foort rocks with ‘Big Room Lovers’ in het Paard
Lucien Foort rocks with ‘Big Room Lovers’ in het Paard
Partyreports
big_room

Lucien Foort testte je op Big Room Lovers gedurende drie uur op je dance-skills. De Bigroom sound is het geluid dat je hoort op de mainstages van alle dance festivals. Deze fantastische DJ heeft in 2011 daarom een geweldig jaar beleefd. Big Room Lovers is dan ook precies wat de woorden beloven: Het feest voor de ‘liefhebber van de Bigroom sound!’. Denk hierbij aan de platen van Avicii, Swedisch House Maffia, Alesso, Hardwell, Maison & Dragen, Arty, Basto, Zedd en nog vele anderen. Kortom, de adrenaline vliegt je om de oren!

In het voorprogramma stonden de aanstormende talenten Andy Jones en Ziggy Zardust.

 

 

CD
De bijbehorende Big Room Lovers CD is een mix die deze Big Room sound duidelijk laat terug komen. Geen snelle mixen maar prachtige emotionele en bombastische tracks die flink de ruimte krijgen in deze internationaal klinkende mix. Met tracks van o.a.: Ferry Corsten, Tristan Garner, Mossy en natuurlijk de nieuwste tracks en remixen van Lucien Foort zelf.

Partytime
Rond 00.30u begon het druk te worden. De zaal was al goed in de stemming en de mannen in het voorprogramma kregen het publiek goed mee. Om 1.00u maakte Lucien zijn entree en stond de zaal vol, blijkbaar kwam ze allemaal voor Lucien. Hij wist meteen iedereen in de pakken met de vetste beats. Je ademde de muziek. Ie-der-een ging los, het was fantastisch, wat een heerlijke nacht. Alle bekende nummers passeerde de revue en zodra er weer een bekende beat uit de speakers knalde werd het publiek gek. Het was oprecht the place to be op zaterdag avond 3 maart.

Lucien Foort, oprecht de onbetwiste festival koning!

 
Linda van der Mespel

Share/Save/Bookmark