Home Redactie Partyreports Sir Winston 80’s & 90’s Party
Sir Winston 80’s & 90’s Party
Partyreports
winston

Iedere vrijdagavond, 80’s & 90’s Party in Sir Winston Music & Entertrainment Club. De club is een stijlvolle locatie gelegen op de eerste etage in het Sir Winston Leisure Center in Rijswijk. Op 10 februari 2012 was Dancevenue aanwezig.

 

In het Kessler Park aan de Lange Kleiweg is er gelegenheid om gratis te parkeren, daarnaast ligt Sir Winston tegenover station Rijswijk. De kosten voor een kaartje in de voorverkoop bedraagt EUR 5,00 maar ben je voor 00.00u binnen betaal je EUR 2,00. Het feest duurt van 23.00u tot 4.00u.

Van drukte was geen sprake maar desondanks hing er een gezellige sfeer. Naarmate de tijd verstreek kwam er meer publiek en rond 1.30u stond de dansvloer zo goed als vol. Een fotograaf maakte hier gebruik van en schoot zijn geheugenkaart vol van het dansende publiek. Deze  avond doet je terug wanen in die geweldige 80’s & 90’s tijd. Alle tophits uit deze jaren galmen door de speakers in de Sir Winston Club. DJ De la Sarge draaide de ene hit na de andere. Deze trouwe dj van Sir Winston weet dan ook precies hoe hij moet draaien om iedereen de dansvloer op te krijgen. Hijzelf ging dan ook helemaal op in de sfeer, misschien nog wel meer dan de gasten zelf.

Ook als je niet bent geboren in deze jaren is deze avond zeker de moeite waard. Bekende namen zullen de revue passeren: Madonna, De BeeGees, Kool & The Gang, Michael Jackson, Dan Hartman and many more! Met dank aan deze artiesten kunnen wij de 80’s en 90’s herbeleven!

80’s & 90’s Party in Sir Winston. Een mooie invulling op je agenda!
Linda van der Mespel

 

 

 

Share/Save/Bookmark