Home Redactie Partyreports Planet Joy @ Organza, Breukelen
Planet Joy @ Organza, Breukelen
Partyreports

Afgelopen vrijdag was al weer de tiende editie van Planet Joy en omdat we de vorige editie gemist hadden en gemist waren, hadden we met de hand op ons hart beloofd dit maal toch zeker weer van de party te zijn. En belofte maakt schuld, dus vrijdagavond om een uurtje of tien reed ons Peugeootje richting Breukelen.

Het werd wel een avond vol hindernissen. Allerlei wegen waren afgesloten dit weekend en ik was heel er blij dat mijn mannetje aardrijkskundig zo goed onderlegd is en hij zelfverzekerd richting Culemborg reed. En toen kwam het volgende probleem in de vorm van paniekerige telefoontjes van een vriendin van ons die voor een dichte deur stond in Culemborg zelf. Daar had zij weer met een andere vriendin afgesproken om samen naar Planet Joy te gaan. Nee, wij hadden niets van haar gehoord, en ja wel heel gek dat ze haar mobieltje gewoon door de ruit heen op tafel zag rinkelen. De omweg kwam nu eens een keertje van pas, dus vertelden we haar dat wij in de buurt waren en dat ze maar de snelweg op moest gaan en onderweg achter ons autootje terecht moest zien te komen. Wij zouden haar dan wel voorgaan naar het feestje. Deze avond bewezen ook al die meegenomen mobieltjes eindelijk eens hun nut. “Ja ik zit nu bij paal 51, 6� . “Mooi zo, dan zit je al achter ons!�
“Ik zie het je rechterachterlicht is nog steeds kapot�. En zelfs een kapot achterlicht bleek nu van pas te komen. Zo zie je maar, alles wat er in het leven gebeurt heeft blijkbaar toch een bedoeling.

Het smalle donkere bospad naar de Organza toe was aan beiden kanten verlicht met brandende fakkels. Blij toe, want er waarde hier een mistige nevel over de weg en tussen de bomen. Koud rillend stapten we snel uit de auto’s de Organza binnen en een warme deken van heerlijke muziek, licht en gezelligheid viel over ons heen. Zo eerst even een rondje doen om alle bekenden gedag te zeggen. En nee, onze vermiste vriendin bleek hier nog niet te zijn. Heel gek, dit was niets voor haar om zo haar afspraken te vergeten en een lichtelijke bezorgdheid maakte zich van ons meester. Uiteindelijk kwam er halverwege de avond het verlossende telefoontje op één van de vele mobieltjes dat zij in slaap gevallen was.
Kan gebeuren en gelukkig wisten wij haar nog over te halen om alsnog te komen en mee te feesten. Want een lekker feest, dát was het!

Achter de draaitafels had DJ Gohan de zaal al warm gedraaid met zijn progressive plaatjes en dat is hem wel toevertrouwd, want dat doet hij vaker en met een wederzijds genoegen.
Deze avond hoefden de enthousiaste dansliefhebbers de dansvloer zelf niet eens af.
Er liep een aardige dame rond waar je ter plekke je drankjes kon bestellen en die ze ook weer kwam bezorgen. Goed geregeld allemaal. Zo ook de bananen en fruitijsjes die later op de avond uitgedeeld werden. Dat zijn de kleine details die tezamen met de warme entourage, de veel vaste en gezellige Planet Joy bezoekers en de uitstekend op elkaar afgestemde line up van DJ’s, deze avonden iedere keer weer voor herhaling vatbaar maken.

Opzwepende trance
Na Gohan had Sven S de draaitafels over genomen en hij zweepte de muziek op tot een lekkere stevige trancesetje en bereidde zo ook de weg weer voor zijn opvolger TripleM die deze lijn in een nog iets hogere versnelling volgde. Alle drie deze DJ’s hebben al vaker voor deze Planet Joy party’s gedraaid en dat was te merken. Ze zijn goed op elkaar ingespeeld en voelen perfect aan wat het publiek wil en daarom werd het ook weer een lekker feestje.
Als afsluiter stond deze keer Spider op het programma en hij draaide echt de sterren van de hemel. Het afgelopen jaar zijn wij Spider op verschillende feesten door het land tegen gekomen en ik moet zeggen dat hij ons al die keren zeer aangenaam verrast heeft met zijn draaikunsten. Ook deze nacht was hij dé man van de avond en heeft hij een heerlijke opzwepende tranceset neergezet. Zeer geboeid hield hij ons de hele avond vast in deze stevige greep. Er heeft ook niemand voortijdig de dansvloer noch het pand verlaten en dat is een heel goed teken. Resumerend kan ik niet anders zeggen dan dat ik dit weer een ouderwets gezellige partyavondje vond met muziek van uitstekende kwaliteit en met gezellige partymensjes. Persoonlijk vind ik de Organza een zeer warme en geschikte locatie om dergelijke kleinschalige party’s te herbergen. Ook de organisatie van Planet Joy zijn goede gastheren en -vrouwen die het publiek met hun doordachte zorg en kleine attenties altijd erg naar de zin weten te maken. Ik hou daar wel van en zo te merken ben ik niet de enige.
Nieuwsgierig geworden, houd dan de site van www.planet-joy.nl in de gaten voor een volgende feestelijke traktatie.

Partygreetzzzz
Liza de Diva

 

Share/Save/Bookmark