Home Redactie Partyreports Dancevenue@Ibiza
Dancevenue@Ibiza
Partyreports

pool_partyEen poolparty in een luxe vijf sterren hotel, wie wilt dat nou niet?! Op Ibiza is dit mogelijk in het luxe Ushuaïa hotel.
Iedere avond is hier een spetterend feest. Dancevenue ging een een kijkje nemen bij de avond georganiseerd door Swedish House Maffia.

 

De timetable van woensdag 10 augustus zag er veelbelvend uit:
 
17.00 - 19.00 Dj Sarah Main
19.00 - 21.00 Norman Doray
21.00 - 22.30 AN21
22.30 - 00.00 Moby
 
Dansen rond het zwembad met een prachtige zonsondergang op de achtergrond. De sfeer was geweldig!
Naarmate de avond van start ging werd het drukker. De mensen gingen dan ook het zwembad in dat voor een extra leuk tintje zorgde. De DJ´s draaide letterlijk de sterren van de hemel. De hotelgasten konden vanaf hun eigen balkon ook van de poolparty meegenieten.
 
Op naar Space
Om 00.00 ging 75% van de feestgangers richting één van de grootste discotheken van Ibiza: Space. Dit ligt pal tegenover het Ushuaïa hotel. Be At Space Ibiza Wednesdays, het thema van deze avond. De hoofdact was the one and only Armin van Buuren. Met een zeven hours set wist hij de main room uit zn dak te laten gaan. De Space kent vier zalen waar de DJ´s hun kunsten kunnen laten horen.
 
Gunstige ligging 
Het Ushuaïa Hotel en Space liggen in de plaats Playa Den Bossa vlakbij de hoofdstad van Ibiza.
Het is goed bereikbaar met de bus en ook zijn er voldoende parkeerplekken. Eventueel zijn er ook taxi´s die je naar deze bestemming kunnen brengen.
 
Linda van der Mespel, Melissa Mooijman

Share/Save/Bookmark