Home Redactie Partyreports LOVE in Las Palmas – zaterdag 20 november
LOVE in Las Palmas – zaterdag 20 november
Partyreports

Bij binnenkomst stond Dwin al lekker te draaien en de zaal was gelukkig ook al goed vol, kortom de avond kon beginnen! Na een verrukkelijke cocktail gehaald te hebben bij onze onlangs bekroonde cocktailbarman Rico begon ik toch een voorzichtig danspasje te maken. Dat kon ook niet anders aangezien Dwin je echt niet stil liet staan. Lekkere stevige clubtonen vulden de zaal vanuit de DJ Booth die zijn eigen plekje weer had gevonden…

De eigen sound van Dwin

Eerder dit jaar had ik al eens een interview met deze vriendelijke Tilburger gehad en toen vertelde ik al waarom ik deze DJ zo kon waarderen en al deze ‘vooroordelen’ maakte hij ook vanavond gewoon weer waar. Lekker inspelen op de zaal, maar wel je eigen sound vasthouden. Helemaal top dus! Binnenkort staat er heel wat te gebeuren rond Dwin en daar horen jullie zeker meer over op deze site.

Pure Love

Rond twee uur was het niet alleen tijd voor mijn volgende cocktail, maar ook voor mijn heldin Miss Monica. Geweldig om te zien hoe blij iedereen wordt wanneer ze haar zien. Voordat ze de DJ Booth kan betreden, geeft ze vaak eerst wat handjes en ontvangt ze heel wat kussen. En als ze er dan is…. dan is ze er ook, wow! Werkelijk vanaf plaat één knalt er een energie de zaal in…..echt geweldig om te ervaren!

Het hele publiek reageerde zoals verwacht met een flink applaus en Monica straalde. Ze ging helemaal op in haar set en het publiek en ze genoot. Samen met Norman Souares op percussie en een saxofonist (sorry naam vergeten) zetten zij de Las Palmas op z’n kop. En als dan ook nog eens het voortreffelijke stemgeluid van Jessie K de zaal vulde….. Pure LOVE… Wat een stem en wat een uitstraling heeft deze kanjer…De hele zaal deed echt helemaal mee en tot het einde van de avond. Iedereen stond uit zijn dak te gaan en dat is geweldig om te zien.

Vanaf februari krijgt Monica een eigen avond in de Las Palmas en dat zal met de dan nieuwe installatie helemaal een knalervaring worden.
Voor de kenners onder u… er schijnt dat een geluidssysteem te komen met een 6wegs surround systeem waarvan alle boxen apart aangestuurd kunnen worden zodat bijvoorbeeld een trommeltje over alle boxen rond kan lopen of alleen uit een aantal boxen kan komen. Ik stel me dan een film in surround voor en kan alleen maar denken, wat een geluidsexplosie moet dat gaan geven….

Maar terugkomend op LOVE…. de zaal die versierd was met harten en de dj’s die liefde uitstraalden hebben mijn hart in ieder geval gestolen! Mijn weekend was in ieder geval met liefde gevuld.. en om met een bekende Belg te spreken: het was de liefde, de liefde voor muziek…

Kuzzels Spangen


 

Share/Save/Bookmark