Home Redactie Partyreports Chris Liebing en Speedy J in de Las Palmas – vrijdag 19 november
Chris Liebing en Speedy J in de Las Palmas – vrijdag 19 november
Partyreports

Zo was het dus bijna een jaar geleden dat wij een set van Chris “the man� Liebing bijwoonden en dat feestje had zeker een gevoel naar meer achtergelaten. Dus vanaf het moment dat ik hoorde dat hij weer in de Las Palmas zou staan begon het al te kriebelen. Vrijdagavond stond dan ook al vroeg in het teken van optutten en omkleden want om half elf zouden onze vriendjes Arrow, PP en JFK bij ons zijn om dan naar de Las Palmas af te reizen.

Om ongeveer half 12 kwamen we daar aan en meteen vielen een aantal dingen op: naast het feit dat het nog minder druk was dan ik had verwacht viel direct op dat de DJ Booth verhuisd was, tenminste in eerste instantie dachten we inderdaad dat de Booth zoek was. Was er een verdwaalde inbreker langs geweest die nacht ervoor of hadden ze hem gewoon verstopt?Gelukkig bleek het het laatste te zijn, de DJ Booth was namelijk verplaatst achter een gordijn, wat trouwens 100x beter is.De opstelling van de zaal was dus eigenlijk een kwartslag gedraaid.

Een superfeest met een supersfeer!

Iets over twaalven kwamen ze dan eindelijk op. De muziek ging harder, het gordijn ging open en wat zagen we? Een orgasme van licht en geluid: blauwe lichten, rode lichten, groene lichten en waanzinnig harde BEATS die je vanuit de DJ Booth tegemoet kwamen. Wow, wat een kippenvelmoment was dat! Jammer was alleen dat na de eerste plaat er wat fout ging bij het overmixen, maar dat kon haast niet anders omdat er naast een lading draaitafels en CD-spelers ook nog twee laptops en drumcomputertjes stonden.
Na dat eerste foutje, waarbij een klein gejoel losbrak, kwam het gelukkig helemaal goed en dreunden de technobeats knallend de zaal in. Alles liep op rolletjes. Na een half uur wisten we het al zeker: dit feest konden we in de boeken bijschrijven als een van de hoogtepunten van 2004! De ene na de andere knaller streelde je oren en de halve zaal ging gelijk al lekker los. Na een half uurtje deed de andere helft ook mee. Overal zag je springende mensen met de handen in de lucht. De sfeer zat er super in, net als altijd eigenlijk met een profile feestje.

Chris Liebing had ik dus al eerder gezien en toen al meldde ik dat deze DJ echt je hart steelt… Vreselijk gaaf is het om te zien hoe hij reageert en contact zoek met zijn publiek. Menig CD heb ik voor een handtekening voorbij zien komen en allemaal kregen ze die krabbel erop met een brede grijns van oor tot oor. Speedy J, de Rotterdamse techno DJ, had ik tot mijn schaamte nog nooit gehoord. Dat veranderde al snel. Echt super hoe deze DJ samenging met Chris en op het eerste slippertje na heb ik echt geen fout meer kunnen ontdekken. Ik kan alleen maar vertellen dat ik tot sluitenstijd heb staan te genieten.
Zelfs mensen die zichzelf geen technofans noemen moesten toegeven dat dit een superfeest was.

Om volgend jaar gegarandeerd te zijn van leuke feesten heb ik afgesproken om mijn wensenlijstje voor de Xcess/profiles feesten in de schoen van de organisatoren te doen in de hoop dat er een beetje naar deze kleine rooie wordt geluisterd. Want na zo’n nacht weet je weer waar je het allemaal voor doet tijdens de doordeweekse sleur..Met zulke feestjes ben ik alleen blij dat een weekend maar 2 dagen duurt want dan kan je in ieder geval nog vijf dagen bijtrekken…

Kuzzelsssssssss DJ Sunshine en Spangen


 

Share/Save/Bookmark