Home Redactie Partyreports releaseparty “In Search of Sunrise 9”
releaseparty “In Search of Sunrise 9”
Partyreports

IMG_9309Zaterdagavond 14 mei presenteerde PT Event de exclusieve releaseparty “In Search of Sunrise 9”. Het feest werd op de Oceandiva in Amsterdam gegeven en was bomvol met zo’n  1500 mensen. De dresscode voor deze avond was wit en zilver. Fantastisch is het juiste woord om iedereen in deze kleuren uit zijn dak te zien gaan op de muziek van de heerlijke zomerse cd-serie.

De avond begon met Alex O’rion. Die mocht het feest openen en al gauw stroomden de mensen binnen. Van 23.30 tot in de kleine uurtjes draaide Richard Durand de sterren van de hemel. De vibe die het publiek met zich meebracht was geweldig! Vanaf de eerste verdieping had je een goed zicht over de dansvloer. Iedereen in het wit met zilver heeft iets magisch en dat gevoel zag je terug.

Publiek ging los
Tussen twee en drie uur ging de boot varen in de Amsterdamse haven. Nagenoeg kon je daar niets van merken, tenzij je naar buiten keek.
Na dat Richard Durand zijn koptelefoon had afgedaan en Jochen Miller het van hem overnam kon je aan het publiek merken dat ze helemaal los waren gegaan in de voorgaande 2,5 uur. Iedereen deed het wat rustiger aan, maar had het nog duidelijk naar de zin. Niemand wilde dus al naar huis. Ook Ram en MC Gunner gingen los met hun set. Richard Durand maakte ondertussen in de VIP ruimte tijd voor een praatje met iedereen. Je kon merken dat het een avond voor hem was om nooit te vergeten.

Logistiek dik in orde
De bars waren goed bezet met personeel en je drankje had je binnen mum van tijd, ondanks de drukte. Er werden lolly’s, ijsjes en fruithapjes uitgedeeld waar iedereen wel trek in had. Ook kreeg iedereen een lichtgevende armband wat voor een extra effect zorgde.

In Search of Sunrise 9 met Richard Durand was een zeer geslaagd feest. Éen van de betere feesten waar wij ooit zijn geweest.

Linda van der Mespel & Melissa Mooijman

De foto komt van DJGuide, zie voor meer prachtige foto's: http://www.djguide.nl/fotoboek.p?idpicturebook=3055. Fotograaf is Luutse Brouwer!

 

Share/Save/Bookmark